Replici dure între Cristian Boureanu si Adriana Săftoiu la o emisiune în direct

 
Foto: rtv
Foto: rtv
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Săftoiu că maschează în spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Băsescu şi Elena Udrea. În replică, Adriana Săftoiu l-a rugat pe liderul PD-L "să ridice degeţelul înainte de a mai vorbi" ca să ştie când să îşi prezinte dreptul la replică. Declaraţiile tăioase au fost făcute în direct, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Săftoiu de "politicianism şi atitudine duplicitară". "Mă şochează uimirea doamnei Săftoiu şi aerul ei ong-ist, aer în spatele căruia se ascunde frustrările şi conflictele personale cu Traian Băsescu şi Elena Udrea, iar prezenţa ei în comisia parlamentară pentru Elena Udrea arată clar că această comisie este suspectată de politicianism", a acuzat Cristian Boureanu la Realitatea TV.

În replică, Adriana Săftoiu l-a acuzat şi ea pe Cristian Boureanu de "politicianism".

"Poate nu pozez într-o reprezentantă a unui ONG. Poate că eu chiar sunt reprezentant. În schimb dumneavoastră puteţi fi acuzat de politicianism", a declarat Adriana Săftoiu.

Comisia parlamentară de anchetă în cazul Elenei Udrea se reuneşte marţi, într-o primă şedinţă, pentru a stabili structura de conducere, regulamentul de funcţionare, dar şi programul de lucru. Tot marţi, deputaţii ar urma să hotărască şi când o vor chema la audieri pe Elena Udrea să le ofere explicaţii despre campania de promovare a turismului românesc, Romania, The Land of Choice.

Galerie video

Cristian Boureanu: Adriana Săftoiu are un aer de ong-ist şi de uimire nefiresc
Cristian Boureanu: Adriana Săftoiu are un aer de ong-ist şi de uimire nefiresc
Adriana Săfoiu: Cristian Boureanu are un aer politicianist
Adriana Săfoiu: Cristian Boureanu are un aer politicianist

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?