Replica MAI pentru un român interesat de drogurile de pe litoral. "Vă faceți viața mai frumoasă"

 

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat, marţi, pe Facebook, un răspuns la o întrebare primită de la un internaut, legată de pachetele de cocaină care au ajuns pe litoralul românesc.

 
 

Întrebare primită pe Facebook MAI:

”Dacă găsesc un pachet din ăla pe plajă, cam cât pot să iau pe el? Are rost să caut vreunul să-mi fac şi eu viaţa frumos la mare? App, de ce naiba le confiscaţi? Că mie mi-a zis cineva că a încercat şi nu are nimic! Am curaj să spun că întreb pentru mine!”, a fost înrebarea internautului, publicată de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe Facebook.

Răspunsul dat de polițiști nu a întârziat să apară:

”Dacă găsiţi un astfel de pachet şi încercaţi să-l vindeţi, veţi lua pe el câţiva ani buni de închisoare. Ceea ce ne-aţi spus dumneavoastră se încadrează perfect la trafic de droguri, aşa că o să vă faceţi “viaţa frumos”, dar mai pe răcoare, aşa! Din ultima dumneavoastră întrebare lipseşte un cuvânt. Aşa că reformulăm noi: ”Nu MAI are nimic”… prin casă, buzunare sau parcare. Ştiţi câţi oameni s-au nenorocit pentru că au început să consume droguri? Unii sunt încă în viaţă... alţii... Legat de căutări, vă sfătuim să nu vă apropiaţi de mare în această perioadă, având acest scop. Mai bine căutaţi să nu fiţi căutat... avem curaj să spunem că aţi înţeles perfect mesajul nostru", se arată în postarea MAI. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?