Repetiție generală pentru parada de 1 Decembrie! Traficul, blocat pe mai multe bulevarde

 
parada 1 decembrie 2018
parada 1 decembrie 2018

Repetiție generală pentru parada de 1 Decembrie. Polițiștii anunță că mai multe bulevarde principale vor fi blocate, astăzi.Mai exact, până la ora 16 va fi închisă circulaţia pe axul central şi banda întâi pe șoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf și pe două benzi ale șoselei București-Ploiești, atât pe sensul de intrare cât și cel de ieșire din Capitală.

De asemenea, șoferii nu vor avea acces nici în Pasajul Presei Libere. În plus, gradual, în funcție de momentul sosirii tehnicii militare pentru paradă, va fi închisă total circulaţia pe Șoseaua Kiseleff, dar și pe câteva străzi adiacente precum Alexandru Constantinescu, pe bulevardul Mareşal Averescu, dar și pe Constantin Prezan. Temporar, nu vor circula mașini nici pe bulevardele Poligrafiei și Mărăști. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?