Renault se pregăteşte sa vândă pentru a rămâne în F1

 
Foto: ing-renaultf1.com
Foto: ing-renaultf1.com

Afectaţi de criza financiară, francezii de la Renault iau în calcul vinderea pachetului majoritar de acţiuni al echipei de Formula 1 pentru a putea rămâne în Marele Circ.

Oficialii de la Renault au anunţat în cursul săptămânii trecute că vor decide soarta echipei de Formula 1 până la finalul anului, însă secretul a fost revelat de Bernie Ecclestone: boss-ul din Marele Circ a dezvăluit, pentru "London'sTimes", că francezii intenţionează să vândă pachetul majoritar de acţiuni. Mai mult, Ecclestone a dezvăluit şi cine este principalul favorit la preluarea echipei.

"Vorbim despre grupul lui Gerard Lopez, mai sunt în joc David Richards şi încă alţi doi  investitori. Richards are, însă, un avans considerabil în această problemă. Nu cred că se grăbeşte cineva, însă o mutare cât mai rapidă ar avantaja ambele părţi " a explicat Ecclestone sursei citate.

Principal favorit, David Richards este finanţatorul Prodrive, dar a investit şi în compania Gravity Sport Management, companie care îl reprezintă pe primul chinez pilot de F1, Ho-Pin Tung. Întâmplător sau nu, Tung a participat la testele făcute de Renault în Spania în cursul săptămânii trecute.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?