Renault face angajări

 

Renault România este prezentă şi anul acesta la târgul „Angajatori de Top”, organizat în Bucureşti, în zilele 4 şi 5 aprilie, căutând persoane cu experienţă relevantă în mai multe domenii, scrie informațiiauto.ro.

Vizitatorii târgului vor descoperi un stand complet nou, care, prin design-ul său, comunică vizual despre principalele activităţi derulate de Renault în România.

Compania caută la această ediţie a târgului persoane cu experienţă relevantă în domeniile inginerie electrică, inginerie mecanică, electronică, telecomunicaţii, autovehicule rutiere şi ingineria şi managementul sistemelor tehnologice.


Candidaţii care doresc să aplice la Renault România trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:
- experienţă de minim doi ani în domeniile: proiectare piese plastice şi proiectare cablaj
- experienţă de management de proiect
- cunoştinţe despre tehnica automobilului
- cunoştinţe tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport
- cunoştinţe de limbi străine (engleză, franceză)
- cunoştinţe operare MS Office
- cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5
- aptitudini de negociere şi orientare către client

Specialişti ai echipelor de inginerie şi servicii din cadrul companiei vor realiza interviuri chiar în stand cu candidaţii care răspund cel mai bine criteriilor de recrutare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
Comunicat Renault
04 Apr 15:13
Conform comunicatului aparut in presa, privind cerintele posturilor pe care noi le oferim la concurs, rugam pe cele doua persoane din Romania, care corespund cerintelor noastre, daca doresc, sa se prezinte la unul din sediile reprezentantelor Renault. Specificam faptul ca oferim o salarizare dubla fata de actuala firma la care cei doi specialisti isi desfasoara activitatea, adica fata de firma Ford Romania.
Va multumim si va asteptam!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?