Remedy: Alan Wake pentru PC nu va apărea împreună cu versiunea de Xbox 360

 
FOTO: kotaku.com
FOTO: kotaku.com
Remedy Entertainment, producătorii jocului Alan Wake, au dat o lovitură grea fanilor afirmând că nu ţine de ei portarea titlului pe PC, ci doar de Microsoft. Alan Wake devine astfel incert pentru o lansare pe PC, dacă ţinem cont că există şi alte titluri, ca Gears of War 2, care nu vor fi niciodată portate.

“Lucrăm într-adevăr acum exclusiv la varianta de Xbox 360 pentru Alan Wale. Planurile de PC sunt în continuare deschise, dar putem spune cu siguranţă că o lansare concomitentă pentru Xbox 360 şi PC nu este posibilă în acest stadiu avansat de producţie. Remedy are o istorie bine fundamentată în jocurile de PC şi am fi încântaţi să producem şi o astfel de versiune, dar în cele din urmă decizia rămâne la distribuitorului nostru (Microsoft n.r.)", a declarat producătorul finlandez într-un comunicat de presă. 

Alan Wake a fost anunţat iniţial, în 2005, ca un titlu pentru PC şi consolele next-generation. Între timp consolele au devenit current-generation şi s-au dovedit a fi un model de business mai profitabil. După o linişte de câţiva ani şi o serie de imagini sporadice şi materiale video care ilustrau cât de bine ruleaza jocul pe un Intel Core 2 Quad, Remedy a anunţat că Alan Wake a devenit exclusiv Xbox 360, cel puţin pentru o perioadă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?