Regulile pe care trebuie să le respecte copiii născuți în familiile regale

 

Părinții de viță nobilă încercă să își integreze odraslele cât mai mult în societate, permiţându-le să meargă la școală și să interacționeze cu copii obișnuiți, de vârsta lor. Însă, cu toate acestea, există o serie de reguli stricte de la care copiii născuți în familiile regale nu trebuie să se abată.

În mod normal, doi moștenitori nu trebuie să călătorească împreună pentru că, în cazul unei tragedii, ar putea fi pusă în pericol linia la succesiunea tronului. Așadar, Prințul Willian trebuie să ceară permisiunea de fiecare dată Reginei Elisabeta pentru a-l lua pe George în călătoriile sale, aceasta fiind singura modalitate în care regula impusă de casa regală a Marii Britani poate fi ocolită. Datorită siguranței sporite din lumea aviației, Regina Elisabeta acceptă de fiecare dată ca Ducii de Cambridge să călătorească alături de fiii lor. De asemenea, în calitate de membri al familiei regale, chiar și copiii călătoresc în diferite colțuri ale lumii, motiv pentru care este necesar să învețe câteva limbi străine. Prințul George și Prințesa Charlotte au început deja să învețe spaniola cu bona lor de origine spaniolă, iar programul lor de la grădiniță și școală presupune adăugarea unor alte limbi străine pe parcursul creșterii lor.

Mai mult decât atât, trebuie să se oprească din mâncat atunci când Regina termină de mâncat. Astfel, toată lumea care ia masa cu Regina, inclusiv copiii din familia regală, trebuie să ţină cont de următoarea regulă: întotdeauna trebuie să urmărească fiecare mişcare a Majestăţii Sale şi să facă ceea ce face şi ea. Dacă ea se opreşte din mâncat, și ceilalți prezenți la masă trebuie să se oprească.

O altă regulă spune că doar adulții pot purta pantaloni lungi. Până la vârsta de 8 ani, indiferent de perioada din an, băieții au voie să îmbrace doar pantaloni scurți, iar fetițele doar rochii și fuste. 

O altă regulă este legată de jocul Monopoly. Acest aspect a plecat de la Prinţul Andrew, Ducele din York, când, în urmă cu câţiva ani, a apărut public deţinând jocul unde a spus că nu au voie să îl joace acasă pentru că poate deveni un viciu.

Copiii din familiile regale nu primesc darurile în dimineața de Crăciun, ci în ajun. Aceasta este o tradiție de origine germană, pe care familia regală din Marea Britanie o respectă de ani de zile.

Conform unica.ro, nu pot păstra toate cadourile pe care le primesc, deoarece toate darurile oficiale aparțin Coroanei, iar Regina este cea care decide ce cadouri pot păstra ceilalți membri ai familiei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?