Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut un acces de furie: ”Unde ai fost?”

 

O cartea biografică, semnată de Ingrid Seward, redactorul șef al revistei ”Majesty”, creionează portretul intim al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, așa cum nu a mai fost văzut niciodată.

Cartea, intitulată ”Discursul Reginei”, oferă o imagine unică și foarte interesantă despre viața privată a uneia dintre cele mai longevive suverane în viață.

La 9 septembrie, Regina Marii Britanii , va deveni cea mai longevivă suverană din lume în viață, cu o domnie de 63 de ani și 7 luni. Cu această ocazie va fi lansată și această biografie.

Cartea prezintă și un episod acid, în care Regina a avut o ieșire mai furioasă. Mai exact, în anul 1953, pe când avea doar 27 de ani, Suverana l-a dojenit pe Prințul Philip, soțul reginei, chiar în fața unei adunări oficiale, de 200 de invitați. Se pare că Ducele de Edinburgh a întârziat iar Regina Elisabeta a II-a nu s-a putut abține să nu-i spună: ”Asta e ridicol! Unde ai fost?”, scrie Daily Mail.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?