Regele Mihai şi Regina Ana împlinesc 68 de ani de căsătorie. FOTOGRAFII de colecţie

 

Majestăţile Lor Regele Mihai I şi Regina Ana sărbătoresc vineri, 10 iunie, 68 de ani de căsătorie. Regele şi Regina s-au căsătorit la Atena, în ziua de 10 iunie 1948, la invitaţia Regelui Pavlos al elenilor, care a fost gazda generoasă a evenimentului.

La 10 iunie 1998, în Franţa, înconjuraţi de familie şi de prieteni, Majestăţile Lor au sărbătorit Nunta de Aur, invitaţi de autorităţile Departamentului Vendée.

La 10 iunie 2008, la Bucureşti şi la Castelul Peleş, a fost sărbătorită Nunta de Diamant, la 60 de ani de la căsătorie. A fost atunci primul jubileu regal desfăşurat în ţară, cu zeci de invitaţi din străinătate, omagiat de mii de români şi privit la televizor de sute de mii de concetăţeni, informează Casa Regală.

La 10 iunie 2013, Majestăţile Lor au celebrat, într-un cadru privat, Nunta de Safir, adică 65 de ani de căsătorie. Regele şi Regina sunt cel mai longeviv cuplu regal din istoria României.

Majestatea Sa Regele a împlinit 94 de ani la 25 octombrie 2015, iar Majestatea Sa Regina a sărbătorit 92 de ani la 18 septembrie 2015. Actualmente, Majestăţile Lor se află la reşedinţa privată din Elveţia.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?