Rectorul Universităţii Tehnice Bucureşti, funcţie importantă în elita învăţământului european

Premieră în învăţământul tehnic superior românesc. Rectorul Universitaţii Politehnice Bucureşti, Mihnea Costoiu, a fost ales membru în bordul Conferinţei universităţilor tehnice din Europa – CESAER.Este pentru prima dată în istoria învăţământului superior tehnic românesc când un rector este ales în conducerea celei mai prestigioase asociaţii a universităţilor de inginerie din Europa, se spune în comunicatul insitutţiei.

Zilele acestea, rectorul UPB, Mihnea Costoiu, a participat la prima reuniune a boardului asociaţiei, desfăşurata la Universitata Stratchlyde din Glasgow, Scoţia. Reuniunea s-a concentrat pe realizarea unui manifest, adresat societăţiii europene, actorilor economici, politici, sociali, care subliniază necesitatea implicarii universităţilor în mecanismul evoluţiei societăţii.

În cadrul acestui manifest, Mihnea Costoiu a propus iniţierea unui exerciţiu de calcul al costurilor pe care le implică programele de educaţie STEAM (Sciences, Technology,Engineering, Arts, Mathemacs) la nivel naţional. Toate detaliile aici. 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?