RECORD MONDIAL. Cel mai VORBĂREŢ om din lume este un BĂRBAT

 
Cel mai vorbăreţ om din lume este un tânăr pastor american
Cel mai vorbăreţ om din lume este un tânăr pastor american

Cel mai lung discurs din lume a fost ţinut de un pastor american care a reuşit să intre în Cartea Recordurilor. Bărbatul a vorbit neîntrerupt timp de 53 de ore şi 18 minute, adică de vineri până duminică.

Zach Zehnder, din oraşul Mount Dora, şi-a început predica din Biblie într-o dimineaţă de vineri, la ora 7.00, şi a încheiat-o duminică, la ora 12.21. În tot acest timp, el a avut o echipă medicală în preajmă, scrie ştiri.tvr.ro.

Pastorul a organizat şi o strângere de fonduri pentru o organizaţie care ajută bărbaţii dependenţi de alcool sau droguri. Credincioşii care au intrat în biserică în cele aproape trei zile au făcut donaţii în valoare totală de peste 90.000 de dolari.


Bărbatul a citit din Bibilie de la Geneză şi până la Revelaţie, iar enoriaşii i-au ascultat predica pentru câteva ore. „Nu s-a încurcat niciodată când a vorbit şi asta a fost extraordinar. El cunoaşte Bibila şi învăţăturile acesteia, lucru care i-a dat forţa să treacă prin asta“, a povestit David Douglas, directorul organizaţiei caritabile, singura persoană care l-a ascultat în toate cele trei zile de predici..Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?