Rechizite și echipament de sport pentru toți elevii, anunță Ministerul Educației

 
Rechizite și echipament de sport pentru toți elevii, anunță Ministerul Educației
Rechizite și echipament de sport pentru toți elevii, anunță Ministerul Educației

Toţi elevii din România vor primi rechizite în întreg anul şcolar 2019-2020. Ministerul Educaţiei alocă 600 de milioane din buget pentru rechizite şi cărţi şcolare, dar şi pentru echipamente sportive, a declarat, marți, ministrul Ecaterina Andronescu. Rechizitele vor fi achiziţionate în urma unei licitaţii publice.

"Trebuie să ajungă odată cu debutul anului şcolar. Trebuie să promulge domnul preşedinte bugetul. Pentru elevii din învăţământul obligatoriu şi pentru cei cu probleme sociale. Sigur vom cuprinde şi elevii de liceu care au probleme sociale. Tot ce trebuie fiecărei clase de la începutul anului şcolar până la finalizarea lui. Nu este prima dată când se derulează un asemenea proiect. Un proiect de rechizite şcolare pentru un număr de aproximativ 1,1 -1,2 milioane s-a mai derulat începând cu anul 2001", a declarat Ecaterina Andronescu.

Elevii din clasele gimnaziale vor primi manualele de limba română şi matematică de tot, adică le vor putea păstra în vederea pregătirii pentru evaluarea naţională de la sfârşitul clasei a VIII-a.

Elevii de la liceu vor primi pentru acasă toate manualele de la disciplinele pentru care vor da examen de bacalaureat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?