Realitatea TV te provoacă! Care-i secretul lui Dragnea şi Vâlcov

 

Realitatea TV vă invită la un concurs inedit, în cadrul rubricii ,,Întrebarea zilei"! Cele mai bune răspunsuri vor fi mediatizate, iar răspunsul corect, pe care noi l-am aflat din mai multe surse convergente, va fi premiat cu o vizită la sediul nostru, unde veți sta de vorbă cu vedetele postului! 

Liviu Dragnea și Darius Vâlcov conduc azi PSD-ul și trag sforile guvernării, după ce au făcut parte amândoi din fostul Partid Democrat al lui Traian Băsescu, în calitate de presedinte de Consiliu Județean, Dragnea, respectiv de primar, Vâlcov.

Totusi, nu acest element îi unește azi atât de puternic. Întrebarea noastră este: ,,Care credeți că este secretul relației atât de trainice dintre Liviu Dragnea și Darius Vâlcov?"

Dintre numeroasele răspunsuri primite pe mail, whatsapp și FB, ama les doar câteva.

-----------------

Incepeti o emisiune noua, cu tema " Evaluarea lui Dragnea"

Un nou personaj malefic D. Valcov   pion sau nebun in jocurile lui Dragnea.
Pe ei ii uneste hotia si disperarea. Dar ii va desparti justitia. T. Toader un ipocrit deacum notoriu.
 
Marin Borobeica
---------------------------------

La intrebarea Realitatea TV, ,,Care credeți că este secretul relației atât de trainice dintre Liviu Dragnea și Darius Vâlcov?", raspunsul meu ar fi insasi definitia notiunii din DEX). (...) 

Daca privesc definitia, pot sa le asociez celor doi, oricare dintre sensurile de mai sus: 

Tratative secrete, Asociație (sauorganizație, societate) secretă, Agent secret,Secret de stat, etc. 

Si in toate aceste ipostaze posibile, ceea ce-i uneste pe cei doi  este:SIMBIOZA, adica, in conformitate cu DEX, forma de convieture reciproc avantajoasa intre  2 organisme de specii diferite, ce alcatuiesc o viata organica, la care contribuie fiecare.
Stim despre ce organisme este vorba, caror specii apartin, nu detaliez.

Cei doi traiesc intr-o simbioza aproape perfecta, deocamdata, Liviu Dragnea este big chef, sau regele (sau nu inca), iar Darius Valcov este "guvernul meu"( sau eminenta cenusie), adica al lui Liviu Dragnea. Lesne de inteles. Liviu Dragnea, cu calitatile lui malefice, dar nu atat de...,,ca ale lui Darius Valcov, se foloseste de calitatile, capacitatile si abilitatile lui Darius Valcov.

(....)

Toate acestea sunt surse de bani multi, de care au nevoie, pentru ca BANII INSEAMNA PUTERE.

Cornelia Ion

-----------------

Misiunea acestui troian flausat a fost de a dezintegra psd (nobila si patriotica misiune,recunosc). Insa cum puterea si banii iau mintile aproape oricui, flauşatului i-a ametit singurul neuron si a inceput să se creadă sultan...Eh, asuprirea turcească deverseaza si acum accidente genetice...

Darius ştie în detaliu aceste amanunte si de aici santajul si primirea de sinecuri gigantice nemeritate sunt trairi zilnice .

Nicolae Tudorel

------------------

Pe cei doi ii leaga catusele marca D.N.A.

Flavius Petcu

----------------

Legătura dintre Dragnea şi Vâlcov se bazează pe frică! Stiu atât de multe lucruri periculoase unul despre celălalt ! Fiecare, daca ar vorbi, l-ar putea trimite la puşcărie pe celălalt- ne-a scris un telespectator.

-----------------


Doi infractori notorii, dar, dacă mai râdem mult, îsi vor duce la îndeplinire planul de a se salva de puscărie prin amnistie şi gratiere şi chiar vor arunca statul de drept în aer. Acest plan îi leagă pe cei doi infractori - a fost un alt mesaj primit.
-----------------

"Legătură ascunsă dintre Dragnea și Vâlcov constă în faptul că în timpul guvernării Ponta cei doi erau în guvern și anume Dragnea vicepremier și Vâlcov ministru de finanțe.Cu complicitatea lui Ponta cei doi au iertat de datoria la statul român pe cei de la Kazmunay Gaz de 466 de mil. de dolari din cei 634 de mil. datorați în realitate statului român.. este o afacere cu miros de trădare de țară și sper să fie condamnați și averile lor confiscate în totalitate!"

Constantin Dan

-----------------

"Amnistia și grațierea pentru care aruncă tara la periferia lumii civilizate ."

Mariana Trifan

-----------------

"Relatia se bazeaza pe santaj: intru eu, te trag si pe tine."

Hreniuc Ionuț-Gabriel

-----------------

"Aceste doua personaje dupa cum declara si in urma actiunilor din ultimi doi ani sunt cu siguranta oamenii rusilor. Tot ceea ce fac e impotriva UE dar avantajeaza Rusia.Parerea mea ca sunt santajati cu informatii despre ce au furat.

Iar acest lucru se vede si la Viorica Dancila si Fifor unde toti spun ca au facut gafe,dar eu consider ca acele "gafe" sunt facute cu stiinta si sub controlul astora de la KGB. Rusia nu vrea o Romanie puternica si dezvoltata. Toti sunt tradatori de neam si patrie!!"
 
Octavian Plop
-----------------

"Dorinta de a parveni, oportunismul, faptul ca sunt amandoi penali dar se cred arieni, lipsa de caracter comform caruia considera ca lor li se cuvine totul, iar romanilor nimic (romanii sunt suboameni, iar ei supraoameni), iar din acest motiv unul continua minciunile fantasmagorice ale celuilat, ar trebui amandoi pusi in aceeasi camasa de forta."

Miruna Popa

-----------------

"Cumva vă referiți la Fondul Suveran de Investiții, pe care ar urma să-l conducă Vâlcov, și prin intermediul căruia „evreii", cei din ieșirea nervoasă a lui Iohannis de acum câteva luni, ar putea garanta financiar costurile unui eventual Romexit?..."

Mihai Angheluţă Jr.

-----------------

"Faptul ca vor sa fie colegi de celula, daca n-apuca la timp sa plece in Brazilia?! :))"
Marina Bartoș din Tg Mureș 

"Ambii sunt legati de blestemul diabolic al profanarii mortilor si locurilor de veci ale acestora. Dragnea "i-a scos la vot" iar Valcov i-a intinat cu scarbosenia afacerilor murdare derulate in cimitir."
 
George Mardare

-----------------

"Amandoi il iubesc pe Coldea!"
Florentina din București 

-----------------

"Simplu, DRAGNEA, viclean si pragmatic, stie sa se foloseasca de calitatile si abilitatile lui Valcov. Valcov traieste cu intensitate ce face si apreciaza ca " penal" fiind nimeni nu l-ar fi fructificat si repozitionat public ... "
Dorin Măgureanu din Slatina

----------------- 

Scrieți-ne răspunsurile dumneavoastră pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe WhatsApp, la numărul 0732.333.108. 

Scrieți-ne răspunsurile dumneavoastră pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe WhatsApp, la numărul 0732.333.108. Realitatea TV va dezvălui ce-i leagă atât de tare pe Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, la ora 20:00, la Talk News, cu Denise Rifai. Tot atunci, vom anunța și câștigătorii concursului. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
nyeste
28 Aug 07:28
legatura este o simbioza, unu stie carte ,viclean ,stie sa faca calcule cunoase valoarea banilor, [numi ca nu expune]numai atunci ce rost are? Iar dragnea este analfabet ,viclean, sa manipuleze, [vezi ceausescu]si ca toti prostii se se expune,altfel ce rost are sa agoniseasca?=deci unu are scoala altu analfabet ,sacul cu peticul,,,
Răspunde
0 0
Ana
27 Aug 23:28
Clanul infractorilor.
Răspunde
0 0
Ludovic
27 Aug 18:45
Va salut cu deosebit respect. Numele meu este Carstoiu Ludovic, si sunt din Constanta. Dupa umila mea parere, atat Dragnea cat si Valcov, au un drum comun. Au migrat dintr-un partid in altul si s-au cocotat in varful puterii, crezand ca acolo nu-i va putea ajunge "bratul lung al justitiei" si tot ce au acumulat prin metodele invatate de ei din lumea interlopa de unde isi trag seva, nu le va putea fi confiscat si nu vor trebui sa dea socoteala nimanui. Ei se considera legea insasi sau puterea absoluta sau poate chiar unsii divinitati pe pamant. In lacomia lor de putere si in avutire ar fi in stare sa dea legi chiar si impotriva lui Dumnezeu.
Răspunde
0 0
NICOLCIOIU MIHAI
27 Aug 18:39
Secretul relației atât de trainice dintre Liviu Dragnea și Darius Vâlcov consta in indicatiile primite de la Moscova
Răspunde
0 0
Elena
27 Aug 17:10
Brazilia, libertatea si Banii
Răspunde
0 0
Mircea
27 Aug 16:15
Raspunsul este urmatorul :
a) Setea de avere si putere, prin orice mijloace, incluzand furtul neamului si al tarii, (pentru ca stiu ei bine ca prin munca si putinta lor nu ar putea nicicand fi bogati).
b) Setea paranoica de a fi aclamati, adulati si de a ramane in istorie. Inclusiv prin aservirea tarii unor interese gigantice, in care oameni de aceeasi teapa (Putin, Trump, Netanyahu) sunt parte.
c) Capacitatea machiavelica de a selecta si conduce un grup servil de semidocti, lasi, fosti securisti, parveniti, pentru care nu ar exista alta sansa in democratie decat practicarea unor meserii necalificate, gata de inavutire fara merite (gasca psd si a amicilor infiltrati din alte partide) pe calea ilegala si obscura a relatiilor mafiote.
Sa nu uitam ca Valcov e necesar si pentru relatiile stabilite , ca primar al Slatinei cu rusii si italienii care au firme imense tocmai in Slatina. Oare s- au studiat aceste relatii atent ? Inclusiv via Stolojan, Udrea si Basescu? Slugi jalnice, gata sa sprijine o dictatura, aidoma celor care au slujit dictatura ceausista.
Sa nu uitam ca Dragnea si-a momit baronii si acolitii actuali cu bani, pozitii si avere, pentru ei, acolitii si familiile lor. Oare nu sunt acesti baroni, acum slugi obligate ale lui Dragnea, care ii are la mana nu njumai cu actiuni la purtator in Teldrum, dar inclusiv cu secretele aflate de la SRI-ul condus de Coldea ?
Cum sa nu se lege acesti doi oameni pusi pe rele ?
Pericolul mare este ca nu ne putem uni, cu totii, sa eliminam ciuperca infipta in stejarul dainuirii noastre. Nu ar trebui sa cerem altceva decat aplicarea Lustratiei. Pentru fosti si pentru cei care duc de rapa tara, ne alunga tinerii si ne omoara batranii de 28 de ani incoace. Doar atat ar trebuiu. Lustratia. Curtea Constitutionala, cu largul sprijin al Magistratilor si Procurorilor, spre satisfactia hotilor tarii, a declarat legea Lustratiei neconstitutionala. QED.
Răspunde
0 0
Parhel Emilia
27 Aug 15:26
Acum ca ati pus intebarea pare ciudat, nu stiu, or fi "iubiti" ca numai in acest context faci orice???!!!
Răspunde
0 0
Brigitta
27 Aug 15:15
“Cine se aseamana,se aduna”.
Adevarat si elementar,la baza oricarei relatii.Calitatea relatiei este data de calitatea persoanelor implicate si porneste de la CARDASIE,si pana la legaturile superioare.
Din modul in care arata,vorbesc si actioneaza ca si din documentari facute de experti,rezulta urmatoarele:

Asemanari puternice ( din cele care “izbesc in fata”) si care,sunt baza legaturii lor (nesecrete) :
1. Amandoi sunt VEROSI.
2. Amandoi sunt FRICOSI…cu nuante de T.O.C.( tulburari obsesiv cimpulsive).Ori,FRICA ( de la fobie,la paranoia) e un element foarte puternic care aduna indivizii la un loc.
3. Amandoi “vibreaza”la un nivel material ( grosier!) in detrimentul grav al valorilor ( umane) si practica aceeasi metoda ( dupa noi potopul si/sau “o vindem si pe mama”,trecem peste cadavre”…Rezultatul este totala LIPSA de ETICA(= Sa iti traiesti viata fara a face rau celor din jurul tau).
4.Amandoi sunt BOLNAVI DE PUTERE….un fenomen consacrat in literatura de specialitate…cu incidenta mare ( la figurile publce,de la vedete,la lideri,politicieni)si severitate majora.Deci, (aproape) incurabila.Latura neagra a ambitiei.(studiata de P De Sutter).
5.Probabil,NARCISISM dus la extreme…..nu conteaza cum,important e sa fie VIP-uri….chiar si la modul grotesc si/sau ridicol.Si,asezonat cu dispretul fata de oricine,nu este ca ei.
6.Amandoi,sunt doar in slujba banului si a puterii nicidecum in slujba oamenilor si a valorilor.
7.Ei nu au Dumnezeu.Ei se cred Dumnezei ( incadrabila la psihoza Sindromul/ Complexul “Sunt Dumnezeu”=care este o credinta extrem de puternica a cuiva, caracterizata prin senzatia existentei unor abilitati personale deosebite, existenta unor privilegii personale sau chiar a sentimentului de infailibilitate personala. Persoana care experimenteaza acest sindrom sau complex refuza sa admita posibilitatea ca s-ar putea afla intr-o eroare, chiar si in fata dovezilor evidente. De asemenea, pe
Răspunde
0 0
Paul
27 Aug 14:21
Fratia Hotilor!(este titlu unui film, dar cred ca se potriveste perfect acestei "legaturi")
Răspunde
0 0
Nica Traian
27 Aug 13:59
SPAGA !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?