Realitatea TV, lider de audiență pe 10 august, ziua protestului românilor

 

Realitatea TV, lider de audiență pe 10 august, ziua protestului românilor. Minut cu minut, românii au preferat informațiile și imaginile transmise de postul nostru de televiziune. Realitatea TV a fost cea mai urmărită televiziune de știri. Pentru acest lucru, mulțumim telespectatorilor noștri.Realitatea TV a transmis din toate punctele importante din Capitală, iar telespectatorii au ales postul nostru de televiziune. Astfel, Realitatea TV a fost lider în rândul televiziunilor de ştiri pe parcursul întregii zile, cu 1 punct de audienţă.

Atenția s-a intensificat în prime time pe segmentul URBAN 18-49, cu o audiență de 2.3 puncte, în momentele în care protestatarii au ocupat în număr mare Piața Victoriei.

Punctul culminant a fost la ora 23:30, în momentul în care Realitatea TV a transmis intervenția în forță a jandarmilor din fața Guvernului, cu un rating de 4.3 puncte, cu mult peste televiziunile de ştiri concurente.

De asemenea, pe tot parcursul zilei de ieri, Realitatea TV a fost una dintre cele mai urmărite televiziuni de știri din România, și pentru asta vă mulțumim!

REALITATEA TV, ÎN TOPUL PREFERINŢELOR

TOATĂ ZIUA – 18-49 URBAN
Realitatea Tv – 1
Antena 3 – 0.7
Digi 24 – 0.7
România Tv – 0.6

Sursa: Kantar Media


REALITATEA TV, ÎN TOPUL PREFERINȚELOR

PRIME TIME 18 - 24 - 18-49 URBAN
Realitatea Tv - 2.3
Digi 24 - 1.3
Antena 3 - 1.3
România Tv - 1.1

Sursa: Kantar Media


REALITATEA TV, ÎN TOPUL PREFERINȚELOR

ora 23:30 - 23:45 18-49 URBAN
Realitatea Tv - 4.3
Digi 24 - 2
Antena 3 - 1.2
România Tv - 0.5

Sursa: Kantar MediaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
andrei andrei
11 Aug 22:30
Incet, incet se scufunda televiziunea de serviciu, unde sunt doar angajati, si nu jurnalisti. Vad, de asemenea ca Digi24, o televziune impartiala si foarte profesionista, creste in preferintele romanilor. Bravo Realitatea TV.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?