Realitatea TV a transmis marţi un program special dedicat lui Michael Jackson

 
Foto: tabu.ro
Foto: tabu.ro
Reporterii Realitatea TV au transmis din Piaţa Obor, locul unde a avut loc un program special dedicat ceremoniilor în memoria lui Michael Jackson.

În România, fanii şi-au putut lua rămas bun de la idolul lor în Parcul Obor, eveniment susţinut de Realitatea TV în parteneriat cu Primăria Sector 2, dar şi pe plaja Costineşti, într-un eveniment Realitatea TV în parteneriat cu Standard Vision.

Zeci de persoane s-au strâns în Parcul Obor pentru a urmări pe un ecran uriaş imagini de la ceremoniile din Los Angeles, dar şi clipuri celebre cu Regele Pop.

"Remember Michael", o seară de muzică dedicată Regelui Pop

Miercuri, 8 iulie, într-un club din Regie, şcoala de dans OneBeat a organizat un nou eveniment muzical dedicat Regelui Pop. Cu începere de la ora 22:00, fanii lui Michael au putut veni în club îmbrăcaţi sau nu ca Megastarul pentru a asculta piese ca: Thriller, Beat it, Bad, Smooth Criminal, Billy Jean sau Remember the Time.

Galerie video

Fanii lui Michael s-au strâns în Piaţa Obor
Fanii lui Michael s-au strâns în Piaţa Obor
În România, fanii îşi pot lua rămas bun de la idolul lor în Parcul Obor şi pe plaja Costineşti
În România, fanii îşi pot lua rămas bun de la idolul lor în Parcul Obor şi pe plaja Costineşti

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?