Realitatea TV, amendată din nou de CNA. Reacţia lui Edi Pastia

 

Consiliul Național al Audiovizualului a decis astăzi că Realitatea TV mai trebuie și amendată după ce i-a fost suspendată emisia în urmă cu o lună, pentru transmisiunile LIVE din 10 august 2018, data la care a avut loc mitingul Diasporei. Așadar, la momentul suspendării emisiei, membrii consiliului au considerat că nu este nici o problemă să comunici o decizie la ora 16 și să ceară aplicarea ei la 19, fără nici o posibilitate de apărare în instanță, cum s-a întâmplat pe 17 ianuarie 2019.

"Au monitorizat emisiunile noastre încă din ziua când au suspendat emisia noastră. De marţi până sâmbătă au monitorizat. Asta a fost a treia rundă de discuţii, pentru că la celelalte două nu le-a ieşit pasenţa. Telespectatorii trebuie să ştie: am asistat la modul în care sunt monitorizate emisiunile Realitatea. Unii se autopronunţă înainte de a se termina vizionarea.

Noi avem parte de cele mai interesante miştouri din partea CNA. Erau 5 voturi pentru amendă şi i-a întrebat pe radiodifuzori: pentru ce să votez, amendă sau somaţie? Toţi radiodifuzorii au spus somaţie. Şi s-a întors domnul Cristea şi au votat amendă. Pentru ce amendă? Că am spus că te comporţi ca o Inchiziţie de pe vremuri? Noi am protestat pentru că n-am avut şansa să ne apărăm în Instanţă. Deci pentru 10 August, oamenii noştri au fost acolo, am luat aşa: 10 minute suspendare şi 20.000 lei amendă. Vom merge în Instanţă", a spus Edi Pastia, directorul Realitatea TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stefan
19 Feb 15:45
Sunt de partea voastra si va apreciez activitatea .
Va sugerez sa nu mai platiti nicio amenda si sa0i dati in judecata la CEDO,veti castiga in mod sigur si veti alerta si forurile internationale.
Nu mai spun ca vor iesi in strada sutele de mii de fani pe care sigur ii aveti.SUCCES!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?