REALITATEA PE NET, 12.00: Involuția fiscală. Cum rămân cu salariile netăiate angajații din privat?

REALITATEA PE NET, ora 12.00, cu Costi Rogozanu. Discutăm "revoluția fiscală" cu oameni implicați în negocieri atât cu guvernul cât și cu sindicatele. Câți angajați din privat vor mai rămâne cu salariile netăiate? Ce mai e de făcut după modificările fiscale?Cum negociezi cu patronatele, cum faci să-ți obții măcar salariul pe care-l aveai anul trecut. Discutăm cu Florian Marin, președinte la Federația Sindicatelor Libere din România, și cu Bogdan Andrei, de la Sindicatul Liber Massa - compania Yazaki.

Ca să rămână cu salariile netăiate, angajații trebuie să renegocieze cu angajatorii. Cei doi invitați ne vor explica cum stau lucrurile într-o astfel de negociere și cum arată scenariile negocierilor în diferite locuri din țară, în diferite industrii. Vom discuta și despre zonele nesindicalizate unde, evident, misiunea e infinit mai grea.

Dezbaterea poate fi urmărită live aici.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?