REACŢIA Inspectoratului Şcolar după ce elevi de clasa a IX-a au fost filmaţi făcând SEX în toaletă

Scandal sexual la un liceu: elevi filmaţi în toaleta şcolii, făcând sex
Scandal sexual la un liceu: elevi filmaţi în toaleta şcolii, făcând sex
Scandal sexual la un liceu: elevi filmaţi în toaleta şcolii, făcând sex Scandal sexual la un liceu: elevi filmaţi în toaleta şcolii, făcând sex

Conducerea Liceului "Ion Neculce" din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, a declanşat o anchetă internă după ce doi elevi de clasa a IX-a de la unitatea de învăţământ au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale în toaleta şcolii, imaginile fiind postate pe internet.

Un filmuleţ cu doi elevi de clasa a IX-a de la Liceul "Ion Neculce" din Târgu Frumos care întreţin relaţii sexuale în toaleta şcolii a fost postat pe internet.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi, Sabina Manea, a declarat corespondentului Mediafax că liceul la care cei doi elevi învaţă a declanşat o anchetă în acest caz.

"Nici nu ştim dacă incidentul s-a petrecut acolo sau nu, în primul rând se va analiza această chestiune. La nivelul şcolii s-a declanşat o anchetă care se află în derulare. Dacă s-a întâmplat aşa ceva este foarte grav şi vor fi luate măsurile de rigoare", a afirmat Sabina Manea.

Directorul Liceului "Ion Neculce", Emilia Talpalaru, a spus că incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar conducerea şcolii a fost anunţată despre acest caz de paznicul unităţii de învăţământ.

"Este un incident neplăcut. Am audiat copiii, au fost anunţate familiile, iar în funcţie de rezultatul anchetei vom stabili ce măsuri vom aplica", a spus Emilia Talpalaru.

Ea a precizat că cei doi elevi nu au rezultate bune la învăţătură, menţionând că nu ştie deocamdată cine a filmat imaginile care au fost postate pe internet.

Directorul liceului a spus că nu au mai existat astfel de incidente în unitatea de învăţământ.

 

SCANDAL la un liceu din Târgu Frumos: ELEVI de clasa a IX-a, filmaţi făcând SEX în toaleta şcolii

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?