Reacție halucinantă dinspre Rusia pe fondul prezenței scăzute la referendum

 

Site-ul de propagandă al Moscovei, Sputnik News, anunță un ”dezastru” pentru România, în condițiile prezenței scăzute la referendum. 

Sub titlul "Războiul hibrid" a fost pierdut de România - se confirmă dezastrul!”, Sputnik analizează reacția românilor la referendumul pentru familie.

”Biroul Electoral Central a transmis noile date despre prezența la vot la Referendumul pentru familie. Astfel, la ora 16, procentajul abia depășea 15 — deci jumătate din minimul necesar. 15,21 este procentul comunicat de BEC.

Cu alte cuvinte, pare imposibil ca în cele cinci ore rămase să vină la vot tot atâția cetățeni cât au venit în aproape 2 zile!”, scrie Sputnik.

”Reamintim că demersul a avut la bază o inițiativă a peste 3 milioane de cetățeni, a fost susținut de majoritatea parlamentară, de Biserica Ortodoxă Română și de cultele neoprotestante, de majoritatea presei, de figuri publice de mare notorietate — iar cu toate acestea populația nu a fost interesată!

Este un caz care denotă starea gravă din România — în sensul că reacția în legătură cu Referendumul developează nu numai o neîncredere totală în suprastructura politică, dar și în Biserică și în presă. O stare de fapt care este rezultatul unor campanii susținute, bine gândite, pentru a crea acest rift între români și instituțiile fundamentale”, spune Sputnik.

”Sau, altfel spus, starea de colonie a României este confirmată chiar de către români, prin atitudinea lor. Astfel, după ce instituția fundamentală a democrației, Parlamentul, a devenit un reper al atacurilor și principalul subiect al denigrării, a venit și rândul principalei instituții a spiritualității românești, Biserica, să nu mai aibă nicio influență (citește credibilitate) în fața românilor.

"Războiul hibrid" despre care vorbesc mulți există — iar acum se dovedește că România l-a pierdut, asta pentru că nu a înțeles ce fel de "aliați" are”, concluzionează site-ul de propagandă al Kremlinului.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fane
07 Oct 21:41
.... federali moscoviti sint atit de ocupati cu fumigenele lor geostrategice incit nici nu or sa isi dea seama cind vor incepe sa vorbesca in uzbeka si sa postesca de ramadan ! Comunismul a ras si la ei crema si a lasat ciurucurile pretentioase sa isi dezvaluie caracterul !
Răspunde
0 0
David
07 Oct 20:46
Rusii sa isi vada de treburile lor. S au amestecat de nenumarate ori in treburile interne din Romania cu ajutor din partea unor "romani" tradatori de tara.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?