Reacția violentă a unui taximetrist când o clientă îi cere să pornească aparatul de taxat

Reacția violentă a unui taximetrist când o clientă îi se cere să pornească aparatul de taxat
Reacția violentă a unui taximetrist când o clientă îi se cere să pornească aparatul de taxat

A merge cu taxiul la ceas de seară în Capitală reprezintă o adevărată probă de curaj. Asta dacă ar fi să judecăm după reacţia violentă a unui taximetrist rugat să pornească aparatul de taxat. Incidentul a avut loc sâmbătă seară, în Centrul Vechi, conform stirileprotv.ro. O tânără a urcat într-un taxi, în încercarea de a ajunge acasă. Şoferul a devenit vizibil nervos după ce a fost rugat să pornească aparatul de taxat. Când a văzut că femeia insistă să circule legal, bărbatul a trecut la ameninţări şi a dat-o jos din taxi:

Clientă: - Vă întreb de ce nu pe ceas?

Taximetrist: - Dar eu nu am chef să conversez cu dumneavoastră.

Clientă: - Dar mi-aţi spus 40 de lei.

Taximetrist: - Eu vă zic să vă daţi jos din maşină.

Clientă: - Eu întreb de ce nu mergem pe ceas? Unde mergeţi acum?

Taximetrist: - La pădure. Daţi-vă jos din maşină în p*** mea, ce dracu în slo**** să te mănânce. Acum stau să-ţi fac teoria chibritului? Dă-te jos, ţi-am zis o dată, de două ori, de zece ori , dă-te în p*** mea jos. Vrei să te dau altfel? 

 

Primăria Capitalei a promis amenzi usturătoare pentru taximetriştii cu abateri de acest gen. 

"Primăria Capitalei a promis amenzi usturătoare. Acest taxi era autorizat la un dispecerat care nu credem că există din moment ce nu a putut fi apelat de reporterii dumneavoastră. E un dispecerat din Ilfov. Până la urmă, este şi responsabilitatea acestor primari din Ilfov care au eliberat autorizaţii sute peste limita legală. Din acest motiv este acest haos care s-a creat în Bucureşti", a spus Vasile Ştefănescu, preşedinte COTAR, la Realitatea TV.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?