Reacția lui Valeriu Zgonea, cu privire la vizita oficială din INDIA

 

După ce realitatea.net a scris ca Valeriu Zgonea urmează să plece în India, o săptămână, într-o vizită oficială, alături de alți 6 deputați, Valeriu Zgonea a postat pe pagina sa de facebook, o scurtă reacție, în care precizează că îi pare rău că vizita în India este interpretată drept o vacanță pe bani publici. 

”Regret că vizita unei delegații parlamentare române din care fac parte deputați atât de la putere cât și de la opoziție a fost prezentată drept o călătorie turistică pe bani publici.Îmi cer scuze diplomaților indieni și români care au contribuit în mod exemplar la realizarea acestui deziderat politico-diplomatic pentru felul în care munca lor depusă timp de doi ani a fost prezentată publicului larg, conștient fiind de faptul că nu este simplu să faci diligențe diplomatice în raport cu una dintre marile puteri ale lumii. Este prima vizită din istoria post decembristă la acest nivel și asigur cetățenii că agenda noastră are în vedere obiective politice și economice în relația bilaterală cu India și nicidecum nu este o vacanț pe bani publici”, se arată pe pagina sa de facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
ANTONIE
05 Dec 10:53
DA ,ASTA E PERCEPTIA NOASTRA,VACANTE PE BANI PUBLICI,D-LE ZGONEA ,FIINDCA NU ATI VENIT NICIODATA SA NE EXPLICATI CU CE SCOP VA PLIMBATI,NU ATI DAT NICIODATA VREUN RAPORT CU CINE V-ATI INTALNIT ,CE INTRESE DE COMUN ACORD ATI PUS LA CALE ,NISCAIVA CONTRACTE PALAPABILE,SCHIMBURI COMERCIALE , DESPRE LOCURI DE MUNCA PENTRU ROMANII CARE SUNT SI PE ACOLO,DESPRE AFACERI IN BENEFICIUL ROMANIEI.NOI SUNTEM INSTIINTATTI CA ATI PLECAT SI CA ATI VENIT! NIMIC DESPRE CE VANTURI VA ADUCE PE ACOLO!
Răspunde
1 0
Joe indieanul
05 Dec 09:19
Dl . zgonea ! daca nu aduci filmari cu viata reala din Indiea degeaba te duci ; personal vreau sa revad : cirezile de sobolani care circula cot la cot cu pietonii , miile de celofane insirate dea lungul zidurilor care servesc drept locuinte , custile asemanatoare cu cele de la zoo care tin loc de aresturi insirate pe strazi stilul de condus al carelor pe doua roti trase de boii aceia imensi care cind lenevesc la mers sunt impulsionati cu laba piciorului lovid-ui in boase , fachirii cu capul ingropat in pamint pe strazi , indienii care umbla goi si fac caca in tirguri fara jena si multe alte exotice trairi ale lor . Ochi sa ai le poti vedea la orce pas , dar ma tem ca nu ai sa aduci decit poze facute prin locuri prestabilite care ocolesc zonele exotice prin care ar trbui sa dai piept cu realitatea pura .
Răspunde
2 -1
paul
04 Dec 23:58
Auzi mă pulă belită ce eşti mă Zogonea aşa ar trebui să te cheme nu Zgonea . Spune şi oamenilor de rînd cam ce nevoie ar avea România de tratate politice cu India concret ce cîştigă cetățeanu de rînd nada, adică nimic dute-n măta la nemți s-au la americani s-au la elvețieni să obții ceva pt țară nu la amărîți ăia care sunt sub nivelul nostru de trai .
Răspunde
0 0
katilina
05 Dec 02:19
8 Pastorel Teodoreanu spunea despre un fost Ministru al Romaniei ajuns pe plaiurile hispanice, un frate mai mic al Bouleanului de Zgonea, cel ce face cinste rasei Bovine,

"Tara a trimis la Mauri
Un MInistru nou
Ca sa fie printre Tauri
Si un Bou...."
1 0
Predescu D
04 Dec 23:37
Domnule Zgonea, te rog sa imi spui si mie care este scopul vizitei! Cu ce ajuta ea statul roman?
Am ”convingerea” ca ati vizitat deja toate tarile membre UE pana acum si au mai ramas tarile din Asia.
Si inca o intrebare: Care dintre voi vrea sa faca afaceri in India? :))))
Răspunde
0 0
katilina
05 Dec 02:21
2 De fapt si pina la urma, el facea afaceri, in numele Statului Roman si in folos personal....
2 -1
Pulica
04 Dec 21:20
La indieni o vaca sfanta
e -nconjurata de ofrande
dar la romani un simpu Bou
e ditamai... Presedinte!
Răspunde
1 -1
Preputul
04 Dec 20:55
Pe viata mea,
Iubeam un caine
Care s-a dovedit a fi... catea!

Morala este sa iubesti o curva
Cu mintea scurta si inima rea!
Răspunde
5 0
@Alex
04 Dec 18:53
Nu cred ca-l dureau oasele daca mergea la clasa economica. Nu cred ca ii trateaza aia altfel daca merg la clasa economica.
Răspunde
3 0
Fachiru
04 Dec 18:48
Zgonea ia baiatule masina si vino in constanta sa vezi cum arata orasul lui mazare ce strazi de rahat mizerie si darapanaturi si ecbivaleaza cu o vizita in indiea costa mai putin .
Răspunde
6 0
GIMY
04 Dec 18:30
Escrocule zgonea, vrei sà te plimbi ,mergi pe banii tài si terminati cu jaful!
Răspunde
2 -5
Alex
04 Dec 18:09
6 Tocmai ti-a zis ca merg de la toate partidele si de ce se duc acolo. E simplu sa injuri, argumente ai?
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?