RCS & RDS // Veste proastă pentru abonații DIGI

 
RCS
RCS

RCS & RDS // Veste proastă pentru abonații DIGI. Este vorba despre extraopțiunea Digi 4K.

RCS & RDS // Veste proastă pentru abonații DIGI. RCS&RDS a anunțat cu mare fast, la finalul lui 2018, televiziunea viitorului, Digi 4K. Doar că oferta  expiră curând.

Digi 4K e prima televiziune 4K din România și a fost lansată de RCS&RDS în noiembrie 2018, în versiune de test. În noiembrie, RCS & RDS anunţa că transmite primele meciuri de fotbal de pe teritoriul României în format 4K.

Dar perioada de teste s-a încheiat pe 7 decembrie 2018, când a intrat în vigoare grila oficială a canalului.

Citește şi: RCS-RDS DIGI. Anunţ incredibil de la RCS-RDS DIGI pentru toţi abonaţii

Digi 4K mai poate fi vizionat, gratuit, până pe 31 ianuarie, apoi, abonații RCS&RDS vor trebui să plătească pentru a viziona televiziunea care emite Ultra HD.

De la 1 februarie 2019, extraopțiunea Digi 4K va fi disponibilă la prețul de 5 lei/lună pentru toți abonații Digi TV Digital.

Postul este disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), iar identificarea canalului se face doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie, obligatoriu, să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

Telekom România are aproximativ 1,5 milioane de abonaţi la serviciile de televiziune, în timp ce lider de piață rămâne RCS, cu aproximativ 3,5 milioane de abonați.

Citește și: Telekom România. Dezvăluire bombă. Ce se ascunde în spatele ofertei Telekom cu net nelimitat


NUMĂR ABONAȚI TV ÎN ROMÂNIA (2018)

RCS&RDS - 3.700.000

TELEKOM - 1.470.000

UPC ROMÂNIA - 931.000

ORANGE TV - 418.000

FOCUS SAT - 353.000

TOTAL: 6.872.000

 

.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Alber
28 Jan 19:38
Se știa asta demult. Toată media despre asta vorbește.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?