Răzvan Florea a stabilit un nou record naţional la 50 de metri spate

 
Foto: www.onlinesport.ro
Foto: www.onlinesport.ro
De peste o sută de ori campion naţional, Răzvan Florea stabileşte record după record. La naţionalele de nataţie de la Piteşti, Răzvan şi-a mai adjudecat unul, în proba de 50 de metri spate.

Prima zi a naţionalelor de nataţie de la Piteşti a adus şi primul record. Răzvan Florea şi-a îmbunătăţit cu mai bine de jumătate de secundă cea mai bună performanţă în proba de 50 metri spate, pe care a încheiat-o în 25 de secunde şi 21 de sutimi. Deşi se simte în formă, Răzvan nu ştie încă dacă va mai participa la campionatul mondial, programat la sfârşitul lunii iulie, la Roma.

"Aş vrea să fiu sănătos, să stau mai mult cu familia pentru că înainte de olimpiadă mi-a lipsit acest lucru. Cred că dacă mă voi hotărî să merg la mondiale va fi ultimul concurs, asta dacă voi merge", a decarat Răzvan Florea.

La fete, Camelia Potec a obţinut bronzul în proba de 100 m fluture , cu 1 min şi 5 secunde. Sportiva spune însă că va încerca să scoată un rezultat mai bun la mondiale.

"Pentru asta mă antrenez, dar vom vedea" a afirmat Camelia Potec.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?