Răzvan Cuc promite că face curăţenie printre "pilele" de la CNAIR şi dă afară directoii pe

 
Răzvan Cuc, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat. FOTO de la spital
Răzvan Cuc, prima reacție după accidentul rutier în care a fost implicat. FOTO de la spital

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, promite că va face curăţenie în rândul personalului TESA de la Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, în special printre cei suspectaţi că au fost angajaţi pe pe ”pile”. Anunţul a fost făcut la întâlnirea cu sindicatele, ale căror nemulţumiri sunt legate exact de modul în care este structurat personalul, de diferenţele uriaşe de salarizare şi de modul în care sunt alocate resursele umane.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, care a participat la discuţii cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. a afirmat că aceasta a promis că va lua în calcul restructurarea angajaţilor în zona administrativă.

Un exemplu adus în discuţie a fost cel de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj, unde ar fi angajați pe postul de asistent manager mai mulți profesori de sport.  Situația a fost sesizată de angajați ai instituției pe pagina de Facebook a Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

De asemenea, primele posturi desființate vor fi ale directorilor, poziţii pentru care un salariu ajunge și la 20 de mii de lei, brut.

Sindicaliștii și reprezentanții Ministerului Transporturilor vor continua discuțiile privind majorările salarile ce ar urma să fie cuprinse în noul contract colectiv de muncă, în condiţiile în care actualul contract expiră săptămâna viitoare.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?