Răzvan Burleanu, atac devastator la MIRCEA SANDU

 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a afirmat, joi, pentru Adevărul, că Mircea Sandu se află în spatele contestaţiei depuse de AJF Giurgiu privind alegerile de la federaţie, precizând că acesta urmăreşte să fie din nou preşedinte.

"Nu mai e nicio surpriză că în spatele AJF Giurgiu se află fosta conducere a federaţiei. Acţiunea lor e singulară. Mircea Sandu, Kassai sunt în spatele lor. Sunt stupefiat cum a condus Mircea Sandu fotbalul românesc, totul în interes personal. Nu ştiu de ce au făcut acest demers cei de la AJF Giurgiu. Ei sunt un instrument al domniei sale. Mircea Sandu urmăreşte să fie din nou preşedinte. Sunt sigur că membrii afiliaţi nu vor fi de acord. Câţiva metri pot însemna kilometri sau ani lumină când vorbim de viziunea mea şi cea a lui Mircea Sandu. Primesc mereu telefoane de susţinere din partea membrilor afiliaţi, credeţi că ei ar dori să revină Mircea Sandu la conducerea FRF?", a declarat Răzvan Burleanu.

El a adăugat că membrii afiliaţi trebuie să se pronunţe în privinţa rentei lui Mircea Sandu: "Vom vedea dacă această rentă va fi ajustată."


Referindu-se la candidatura României pentru organizarea unor meciuri la CE 2020, Burleanu a spus că acesta este un proiect al noii conduceri a FRF: "Euro 2020 este o prioritate naţională. Este un proiect al noii conduceri a federaţiei. Vom face tot ce ne stă în putere să convingem UEFA, până în septembrie, că putem organiza meciuri de la turneul final. În jurul acestui eveniment vom avea posibilitatea să dezvoltăm infrastructura generală şi cea sportivă".

Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare nu aveau drept de vot.
Tribunalul Bucureşti a admis, marţi, încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de înregistrare a noii conduceri în Registrul Federaţiilor, depuse de SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006.

Instanţa a stabilit ca termen pentru judecarea solicitării Federaţiei Române de Fotbal de validare a noii conduceri data de 3 iunie, ora 12.00.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
Petrica
10 May 14:54
Nu inteleg de ce atatea avantaje pentru niste incapabili care au distrus fotbalul romanesc. Macar de aveam si calificari la turneele finale.
Răspunde
2 0
mike
09 May 07:08
De ce il mai aveti prin preajma pe Mircea Sandu ????????????
Ii platiti si pensie pe viata !!!!!!!!!!!!!!!
AJUNGE !!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
0 -1
Shark
08 May 18:59
minifotbal, esti nul !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?