Veste importantă de la RATB! Schimbare pe traseul tramvaiului 41!

 

Cel mai rapid şi mai utilizat tramvai din Capitală, linia 41, va suferi o modificare de traseu în zona Pieţei Moghioroş din Drumul Taberei, pe o perioadă de 16 luni, din aprilie anul acesta până în iulie anul viitor.Modificarea a fost impusă de lucrările la magistrala 5 de metrou, au declarat pentru economica.net reprezentanţii Metrorex.

"Devierea se va face pe un traseu provizoriu, prin deplasarea locală a celor două linii de tramvai înspre stânga liniei 41 existente (traseul provizoriu al liniei 41 se va îndepărta local cu circa 7 metri faţă de Piaţa Moghioroş – în acelaşi mod cu devierea locală de trafic)", a explicat Ion Constantinescu, directorul general al Metrorex.

Modificarea va fi făcută doar pe bulevardul Braşov iar odată cu şinele, va fi deviat şi bulevardul, în intersecţia de la Moghioroş. Devierea traficului în zonă, inclusiv a celui auto, este necesară pentru lucrări la viitoarea staţie de metrou Parc Drumul Taberei.

Inaugurarea liniei de metrou din Drumul Taberei este preconizată pentru primul trimestru al anului viitor. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?