Răsturnare de situaţie în cazul moştenirii lui Adrian Păunescu

 

Au trecut şase ani de la moartea marelui scriitor şi publicist Adrian Păunescu, iar scandalul legat de împărţirea averii acestuia e departe de a se fi terminat.Povestea a început de la declararea paternității Andreei, pe atunci Barla, fiica nerecunoscută a poetului. Devenită oficial fiica lui Adrian Păunescu, femeia a cerut în instanță și o parte din averea lăsată de acesta.

Andreea Păunescu s-a luptat în tribunal cu frații săi vitregi și cu văduva poetului, pentru împărțirea averii estimate la peste 4 milioane de euro. Dar, lucrurile nu aveau să rămână aşa. O apariție-surpriză chiar și pentru apropiații familiei Păunescu, scrie site-ul Stirile Kanald.ro.
 


Este vorba despre Luiza Shepard, fiica vitregă a Ioanei Păunescu, fata cea mare a lui Adrian Păunescu.

Luiza Shepard locuiește în străinătate și până acum nu a făcut succesiunea de pe urma tatălui său și al mamei vitrege, așa că ea ar putea să ridice pretenții la averea care i-ar fi revenit Ioanei Păunescu.  

Ioana a murit la un an după marele poet, din cauza unei boli grave, descoperite prea târziu. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?