Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu Ana Birchall

 

Viorica Dăncilă a anunţat propunerile pentru funcţiile vacante de miniştri. Deşi Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis remaniere şi la Justiţie, premierul nu a formulat o propunere pentru acest portofoliu, în condiţiile în care nici preşedintele Iohannis nu a semnat încă decretul de eliberare din funcţie, conform stiripesurse.ro.

După ce, inițial, Viorica Dăncilă a anunţat remanierea Anei Birchall, procurorul general al SUA a lăudat-o pe Birchall şi a anunţat că a invitat-o în SUA în septembrie.

”Departamentul de Justiție al SUA a lucrat îndeaproape cu Ana Birchall și o vede ca pe un partener vital și de încredere în lupta împotriva corupției. Prezența sa în fruntea Ministerului Justiției a venit într-o perioadă vitală pentru România, în care controversele au ridicat întrebări legate de angajamentul României față de valorile statului de drept și au redus încrederea publică și au generat îngrijorări crescânde în rândul comunității internaționale. Sub conducerea lui Birchall, România poate să devină din nou exemplu în regiune pentru progresele luptei anti-corupție”, scria în comunicatul semnat de William Barr.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Un mai mare afront nici colonie sa fim si nu ar fi de tolerat !
12 Sep 08:33
Nici n-a avut timp sa stie usa de intare in minister ,si SUA o consideră mama buna a luptei cu corupția,pentru că ocoleste pe americani si nu ezită sa răspundă la indicațiile sefilor ei.Orice stat ,ar lua pozitie de o asemenea declarție,dacă /dacă ce ?/,numai doamna prim ministru nu a invătat decăt Yes,când namțul foloseste gresit cuvântul NIET,ca e rusesc,prin NEIN,Herr!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?