Răspunsul PMB la solicitarea realitatea.net: când se demontează iluminatul ornamental din București

 

Primăria Municipiului București a răspuns solicitării realitatea.net și a explicat când se va realiza demontarea tuturor elementelor ornamental-festive.

Astfel, potrivit răspunsului PMB, "demontarea tuturor elementelor ornamental-festive se va face pana la sfarsitul lunii februarie", dacă vremea va permite acest lucru.

Totodată, Primăria Municipiului București a precizat că deconectarea tuturor elementelor ornamental-festive se va realiza pe 1 februarie.

"Iluminatul ornamental - festiv pentru iarna 2018 -2019 a avut ca tema Centenarul Marii Uniri, prin urmare nu a fost dedicat doar sarbatorii Craciunului 2018.

Astfel, au fost marcate mai multe evenimente importante, si anume implinirea, in anul 2018, a 100 de ani de la Marea Unire, Ziua Nationala a Romaniei, pe data de 1 Decembrie, precum si Mica Unire din data de 24 ianuarie 2019, motiv pentru care s-a considerat oportuna mentinerea acestui iluminat ornamental - festiv, avand in vedere faptul ca tematica decorurilor a fost dedicata Unirii.

De asemenea, Romania a preluat, incepand cu data de 1 ianuarie 2019, pentru o perioada de sase luni, responsabilitatea Presedintiei Consiliul Uniunii Europene, un eveniment foarte important in cadrul caruia s-au desfasurat si se vor desfasura numeroase evenimente, iar marcarea preluarii Presedintiei Consiliului UE a fost facuta si prin mentinerea in functiune a iluminatului ornamental - festiv in zona centrala.

Deconectarea si demontarea iluminatului ornamental-festiv a inceput din data de 07.01.2019, astfel incat, dintr- un numar de 59 locatii in care a fost amplasat iluminatul ornamental - festiv, au fost deja deconectate si demontate elementele decorative in 30 locatii, restul de 29 locatii din centrul orasului urmand a fi deconectate pe data de 01.02.2019.

Demontarea tuturor elementelor ornamental-festive se va face pana la sfarsitul lunii februarie, daca conditiile meteo vor permite acest lucru. Iluminatul ornamental - festiv 2018 - 2019, cu tema Centenarul Marii Uniri, a fost realizat de Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti, aceasta ocupandu- se si de deconectare si demontare, iar costurile se incadreaza in prevederile contractuale" a fost răspunsul PMB, la solicitarea realitatea.net.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?