Rareş Bogdan, anunţ îngrijorător pe contul de FB al lui Oreste: "Mi-a zis că eu sunt trofeul suprem"

 

Oreste Teodorescu, jurnalistul care este unul dintre invitaţii permanenţi ai lui Rareş Bogdan la "Jocuri de putere", a găzduit pe contul său de Facebook o dezvăluire aproape incredibilă a realizatorului de la Realitatea TV.Rareş Bogdan precizează că primeşte ameninţări cu moartea. Dar iată postarea integrală a lui Oreste:

"Încercările de intimidare, mizeriile și provocările Ciumei Roșii împotriva celor care se lupta ca România sa rămână stat de drept continua:

Rares Bogdan, Jocuri de putere, Realitatea tv:

"De trei săptămâni, tot primesc mesaje de amenințare - de la moarte... la familie. Nu am vrut să fac emisiune pe tema asta. Ba mai mult, apăruse un tip în cazul căruia voi cere organelor abilitate să îmi spună exact cine este. Mi-a zis că este cu ochii pe mine și că o să văd eu ce mă așteaptă: ”prima dată îi luăm pe ceilalți, tu ești trofeul suprem". I-am răspuns non civilizat, dar am păstrat mesajele. Le voi preda într-un dosar întreg”..."

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?