Rareș Bogdan, un nou mesaj: ”Vă cer cu mult respect un singur lucru. Atât!”

 
Rareș Bogdan - Jocuri de Putere
Rareș Bogdan - Jocuri de Putere

Rareș Bogdan a transmis un nou mesaj legat de întoarcerea sa la Realitatea TV: ”Vă cer cu mult respect un singur lucru, să aveți încredere! Atât””Veți urmări și veți putea vedea exact dacă se schimbă ceva în abordările mele și în alegerea temelor și a invitaților. Aveți puțină răbdare. Nu mai insistați cu procese de intenție. Nu e cazul.

Sper că Oana și Oreste să revină asupra deciziei luate de fiecare aseară. Îi înțeleg perfect însă. Oana mi-a spus încă de aseară de la 19.00 că nu dorește să se întoarcă, chiar dacă eu am insistat și insist să o facă. Repet, ca să fie clar, cei doi colegi și prieteni au avut și vor avea oricând loc la “Jocuri de Putere”. Vor avea în următoarele zile discuții separate cu CG. Aseară au fost contactați de acesta și urmează ca în următoarele zile să se vadă. Sper ca fiecare să accepte întâlnirea. E mai important să găsim soluții să păstrăm această “baricada” împotriva “Ciumei roșii”. Sper ca tensiunea să treacă și să înțeleagă toată lumea că azi, mâine și poimâine, adică în următoarele zile, săptămâni și luni, cel mai important lucru este să nu cedăm această “Reduta” împotriva lui Dragnea, a clicii sale și a celor ce vor să scoată România de pe drumul sau european. Va urma o perioada cruntă, complicată, este nevoie de noi pentru că publicul să fie informat corect. Strângem din dinți și mergem înainte. E important pentru țara asta. Și nu sunt cuvinte mari.

Aveți încredere. Atât va rog. Încredere. Nu v-am dezamăgit în ultimii 5 ani și nu am de gând să o fac nici acum”, a scris Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Rareș Bogdan a adăugat și un PS important: ”Oreste si Oana raman pentru moment in afara invitatilor si sper ca vor avea discutia cu Cozmin la un moment dat pentru a se ajunge la o situatie deplin acceptata de toata lumea”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?