Rareş Bogdan, motivul dureros pentru care îl îndeamnă pe Iohannis să se mute în studioul Antena 3

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareş Bogdan a avut un editorial tăios în debutul emisiunii "Jocuri de putere", de marţi seară.

Realizatorul Realitatea TV a fost foarte revoltat din cauză că preşedintele Klaus Iohannis nu a reacţionat la atacurile lui Liviu Dragnea la adresa libertăţilor presei şi i-a amintit şefului statului că, la un moment dat, a apărat Antena 3.

"Atunci când Antena 3 era sub asaltul ANAF, preşedintele apăra Antena 3. Sfatul meu este să se mute în studioul Antena 3. Domnia sa tace. Faptul că tace domnul Cioloş, îmi arată că nici domnia sa nu este cu nimic altceva peste. Preşedintele României nu scoate niciun cuvânt când libertatea presei este atacată. Realitatea TV şi site-urile libere au fost atacate. Acapararea statului român de către Dragnea şi loviturile crunte la libertatea Justiţiei sunt o dorinţa a foarte multora, care se află aparent de partea cealalată a baricadei. În realitate, oamenii îşi doresc ca Dragnea să dea amnistia, graţierea. Să închidă Realitatea TV, să oblige RCS-RDS să schimbe orientarea editorială. Să fie închişi toţi după modelul maghiar. Viktor Orban a reuşit ceea ce la noi doar se încearcă. Ungurii nu mai pot protesta decât pe câmpuri.

PSD a cerut astăzi expulzarea de urgenţă a ambasadorului SUA. A spus că actualele legi ale justiţiei întorc România în anul 2000. Noi v-o spunem în fiecare seară, la Jocuri de putere, de vreun an şi jumătate. Liviu Dragnea luptă contra SUA, contra UE şi contra presei libere. Conduce această acţiune pentru că poate, pentru că în realitate foarte mulţi din opoziţie îşi doresc ca Dragnea să reuşească", a fost mesajul trist şi dureros al lui Rareş Bogdan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Impozite .dle RB,impozite si apoi politica !Lăsati presedinte în pace !
05 Oct 07:51
Vai ,domnule RB,dar plătiti impozitul si apoi scoteti din pix ce vreti,ca hârtia suportă.noi nu mai suportăm impostura si obrăznicia ?Cum vă luati de dl presedinte ,dle RB,si ce zice dl Gușe ?Dar serviciile ?Daca la emisiuni puteti abera ,când scrieti veniti la obiect,când plătiti impozitele ?Pentru că daca nu stiați ,va spun eu ,orice activitate se justifică,daca e folositoare social,sau dacă e subvenționată,direct sau indirect,de servicii !
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
05 Oct 07:02
AM MAI RAMAS LA MILA STRAINILOR DE LA BRUXELLES ORI STRASBOURG!!!! PANA LI S O FACE LEHAMITE SI LOR...MARI SECATURI MAI SUNTEM...MARI MAFIOTI...PROSTI DE PROSTIE PATOLOGICA,DAR CA SI CAPRA RAIOASA,CU COADA SUS...GRETOS...MIZERABIL DE GRETOS...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?