Rareş Bogdan, despre "Ciuma roşie": "Ce naiba mai inventează ăştia, să-şi acopere prostia?"

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Realizatorul "Jocuri de putere" a comentat anunţul făcut de PSD, prin vocea vicepreşedintelui Paul Stănescu, potrivit căruia referendumul pentru modificarea Constituţiei astfel încât familia să fie definită ca uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie ar urma să aibă loc în luna mai."Ce naiba mai inventează ăştia să îşi acopere proasta administrare a treburilor ţării şi prostia în arta guvernării...?!? Chiar mă intreb.... Încă o temă care să îi dezbine pe români şi să mai dea teme de discuţii absolut inutile. Doamne, ce încercare ne-ai dat, Doamne, cu ticăloşii ăştia! În 2019, la europarlamentare, trebuie umiliti ca scor şi apoi, în toamnă, călcaţi în picioare la Prezidenţiale şi în 2020 aruncaţi la lada de gunoi a istoriei, la Parlamentare. Trebuie să ne implicam TOŢI şi să îi aducem acolo unde le este locul celor din “Ciuma Roşie”, a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

"Dacă aveţi un vecin, un prieten, un coleg de serviciu PSD-ist sau care a votat cu “Ciuma Roşie”, vă rog să îi explicaţi că a avut încredere în nişte IMPOSTORI absoluţi ce îşi urmăresc doar propriul interes", a mai spus Rareş Bogdan.

Altfel, Rareş Bogdan a vorbit pentru PSNEWS.ro despre problematica manipulării prin atragerea Bisericii Ortodoxe Române ”într-un circ public” pentru a distrage atenția opiniei publice de la adevăratele probleme care îi afectează pe români.

"Problema PSD este că încearcă să împartă societatea. Ei nu înțeleg că nu există două Românii, că există o singură Românie și din păcate, de 1 an și 4 luni de când au câștigat alegerile, nu fac altceva decât să încerce să rupă România între adepții lor și ceilalți, între cei care sunt adepții conservatorismului religios și progresiști, între cei care în mod normal se înțeleg pe anumite teme dar care pe o temă ca cea a familiei vor intra în conflict, pentru că din păcate, din momentul în care fac asta subiectul ajunge în zona bisericii. PSD nu ajunge că a compromis ideea de partid politic, de guvernare responsabilă, de responsabilitate de a conduce o țară, acum încearcă să compromită și cea mai apreciată instituție de către români în ultimii 28 de ani: biserica. Introduc biserica într-un circ public în care foarte probabil, în cazul în care biserica va intra în bătălia aceasta, va fi sfâșiată de atacuri, de lucruri care în mod normal nu ar trebui să se întâmple. Nu înțeleg de ce face PSD acest lucru. Este cât se poate de clar că vor să acopere subiectul pe Justiție și mai ales sentințele din dosarele lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, astfel încât noi să ne trezim seara la talk show-uri sau voi, în principalele site-uri de știri ale României, că dezbatem acest subiect în loc să ne ocupăm să analizăm guvernarea absolut execrabilă pe care PSD o desfășoară în acest moment, nici lipsa de viziune economică, nici minciunile care sunt devoalate săptămână de săptămână și zi de zi, promisiuni neonorate, nivel de trai scăzut ș.a.m.d”, a declarat jurnalistul Rareș Bogdan pentru psnews.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?