Rareș Bogdan amenință cu demisia dacă parlamentarii care au trecut la ALDE sau PSD vor reveni la PNL

 
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL - Rareș Bogdan a transmis un mesaj foarte clar către colegii din conducerea PNL, în pline negocieri pentru moțiunea de cenzură.

Rareș Bogdan a declarat cu fermitate că în cazul în care PNL va primi vreun parlamentar de la ALDE sau vreun primar de sector din Capitală, atunci el va intra în conflict direct cu cei din conducerea PNL și dacă nu se rezolvă va pleca din partid. 

”Lucrurile sunt simple: dacă moșmondim și ne uităm că 3 de la ALDE vor să meargă la PNL sau la USR, să vedem că-s băieți buni, eu vă zic NU! Cei care au guvernat alături de PSD și și-au asumat guvernarea alături de PSD nu au ce să caute alături de cei care vor să scoată România din marasmul ăsta.

Noi nu am luat parlamentari de la ALDE pentru că transferul de parlamentari aparține altei epoci, pentru că traiseimul politic este cea mai mare plagă a acestei țări. Gândiți-vă că PMP a intrat în Parlament cu 26 de parlamentari și mai 14 sau 16, restul au fugit la putere.

Ar fi anormal! Gândiți-vă PNL a intrat cu 99 de parlamentari și unii dintre ei au plecat la ALDE. Păi cum vă imaginați că, eu, Rareș Bogdan, atâta timp cât am un cuvânt de spus în PNL voi accepta ca un fost parlamentar PNL care a fugit la ALDE sau PSD să revină în PNL.

Cu riscul să plec eu, nu voi accepta niciodată așa ceva. Să fie lucrurile clare: nu voi accepta ca vreun primar de sector din București să vină către PNL. În momentul în care PNL primi un primar de sector sau un parlamentar ALDE, în momentul în care se întâmplă această chestiune intru în conflict deschis, direct cu conducerea partidului și îi asigur că-n spatele meu se află zeci de mii, sute de mii de votanți liberali care cred la fel ca mine. Deocamdată, ceea ce știu eu este că președintele PNL, Ludovic Orban, a ferecat ușile”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Diaspora
16 Sep 18:15
Deja Cap se su.la trece la discursul USR +Pojar, oameni noi etc. Vrajeli in ochi pentru bolanzii cronic,parca nu stie de guvernarea PNL-PSD! Guitatul lui devine pe zi ce trece mai interesant. Apropos, au trecut luni de zile de la Europarlamentare iar "opozitia" tot impotenta a ramas. Astia nu sunt capabili sa inteleaga ce vrea electoratul de la ei, tot la impartitul ciolanului se inghesuie precum suinele la troaca.
Răspunde
0 0
Moromete
16 Sep 16:26
Corect ! Nimeni nu dorește să-și dea votul pentru liberali ca de el să profite un traseist mai degrabă trbuie înnoită clasa politică cu oameni noi !
Răspunde
0 0
johnneil
16 Sep 14:39
Cei care au plecat. Plecati sa fie.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?