Rareş Bogdan, anunţ halucinant: unde va face emisiunea

 

Rareş Bogdan va apărea sâmbătă seară, la Realitatea TV, într-o ediţie specială de la Roma.Realizatorul TV va vorbi din mijlocul Diasporei, mai exact din Capitala Italiei, Roma. Rareş Bogdan va asculta opiniile românilor care au plecat departe de casă pentru a munci şi a trimite bani în ţară. Reamintim, Diaspora şi-a exprimat părerile în legătură cu traiectoria greşită a României la mitingul de pe 10 august. La acest protest, jandarmeria a bătut şi a gazat manifestanţii.

"Roma, 300.000 de români trăiesc azi în Cetatea Eternă. Românii sunt unici oriunde s-ar afla. Români din Italia care nu uita să iubească România în fiecare zi!", a postat Rareş Bogdan pe Facebook.

Aşadar, sâmbătă seară, de la ora 9.00, Rareş Bogdan este în direct de la Roma.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mitica Ion
15 Sep 20:34
Îmi pare rău dar din respect pentru adevăr trebuie sa fiți cinstiți, pe 10 au fost cel mult 2000 de oameni din diaspora și dacă vorbim de înțelesul termenului "diaspora" , este vorba de cetățeni care au domiciliul stabil în tara unde au emigrat, nu de inși plecați așa ca turist, muncind la negru și locuind în vreun grajd... "Mitingul" neautorizat și neasumat de nimeni nu reprezintă absolut nimic raportat la numărul de locuitori din capitala, darămite la populația tarii. Un milion așa Cum ați declarat era ceva... Și apropo, păcat de cei 330.000 de militari ai Regatului Romaniei care și-au dat viață pentru eliberarea Transilvaniei , voi sunteți coloana a cincea, de 100 de ani mușcați mana ce v-a fost întinsă, cereți totul de la miticii dâmbovițeni dar nu oferiți decât ura și dezbinare, trebuia sa rămâneți iobagi... :)
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?