Rareş Bogdan, cu lacrimi în ochi, despre o nedreptate: Dragnea, apărat cu gaze, tunuri, bâte și CNA

 

Rareş Bogdan a dezvoltat subiectul suspendării emisiei Realităţii TV în data de 17 ianuarie şi la "Jocuri de Putere".



Realizatorul TV a pus punctul pe "I" şi a atras atenţia că Liviu Dragnea a ajuns să fie apărat de tot mai multe instituţii. Rareş Bogdan a precizat că nimeni nu va reuşi să-i închidă gura.

"Liviu Dragnea, apărat cu gaze, tunuri cu apă, bâte și CNA. Încă o gardă pretoriană. Acționează pe secțiuni: jandarmii contra protestatarilor, o parte a CNA contra presei libere. Am trăit azi o mascaradă, nu mi-a venit să cred ce aud. Credeți că nu mi-ar fi mai usor să mă retrag, să cresc albine, ca bunicul? Asta vor cei care vor să-mi închidă gura. Azi am fost acuzat că instig la violență, deși aveți dovada că am făcut exact contrariul. Am transmis un mesaj pe youtube... Apoi: în zilele de dinainte si după 10 august, ca niciodată, mi-am cenzurat editorul, să nu scape pe ecran vreun cuvânt interpretabil. Aveam informații că ei pregătesc o diversiune și vor merge pe minciuna că strada e gata să răstoarne guvernul prin violență și nu am vrut să intru in acesta poveste. Ce informatii? În mare, propriile lor declarații. Dragnea, jandarmeria spuneau că sunt pregatiti de orice interventie. Ei erau cei care instigau, adică dădeau idei, nu noi! Noroc că românii nu sunt imbecili", a spus Rareş Bogdan, care a adăugat:

"Lupta trebuia purtataă cu mijloace democratice. Protestul este unul dintre ele. Am mai fost azi acuzat că am vorbit dspre gaze ca despre arme chimice interzise, despre faptul că aceste gaze au dăunat sănătății. Poate ne-am mutat la alte imagini. Sunt 850 de plângeri pentru abuzuri ale jandarmilor. Parte din ele, legate de gaze. Am prezentat in emisiune opiniile unor cercetatori despre nocivitatea gazului CS. Ultimul vi-l spun acum: este publicat în august 2016 de Analele Academiei de Științe din New York și preluat de site-ul Departamentului de Stat".

Citiţi şi:

Rareş Bogdan, veste groaznică după ce s-a decis suspendarea emisiei Realitatea TV

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Plangi pana iti face televiziune marilena rotaru
16 Jan 01:53
Poti sa bazai pana iti retrage licenta,rares bogdan.Pentru ca cenzurezi.Si toata redactia Realitatea va suferi desfiintarea din cauza ta.
Răspunde
0 0
Laura Stanca
15 Jan 22:55
Dacă închid Realitatea TV, ne închid pe noi toti, cei care gândim liber! Nu vom accepta asa ceva! Sa se gândească bine înainte să închidă Realitatea!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?