Rareș Bogdan, reacție în cazul Laurei Codruței Kovesi, cu șanse tot mai mari la Bruxelles

 
Rares Bogdan, la Bruxelles
Rares Bogdan, la Bruxelles

Rareș Bogdan a salutat faptul că Laura Codruța Kovesi a rămas singura candidată pentru conducerea Parchetului European sau cel puțin așa pare, după ce contracandidatul ei, Jean- Francois Bohnert, a fost numit pe un alt post, respectiv în fruntea Parchetului Financiar din Franța.

"Doamne ajută! Românii merită această bucurie!! Socialiștii au încercat ieri să schimbe componența comisiei de negociere a Parlamentului, adică o tergiversare, dar PPE s-a ținut pe poziție! Iată însă că lucrurile par a se rezolva simplu! Dreptatea, până la urmă, își face drum! Go! Go! Go!!!

Later edit - Dăncilă: nu este oportună susținerea Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror-șef european.", a punctat Rareș Bogdan pe pagina sa de socializare!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Andrei
13 Jul 09:41
Din ce părea un " ziarist adevărat" a ajuns un politician sub mediocru...un "aplaudac" de undeva dintre "aplaudaci"
Pe " cunoscători" nu i-ai păcălit nici o clipă...
Rareș Bogdan, puteți să răspundeți la o întrebare..?
DNA condusă de Kovesi- nu era instituția care trebuia să descopere și să probeze faptele de corupție din Romania..ce rezultate au...? Nimic..
DNA a asigurat și asigură protecție agenturii KGB- GRU care prin acoperirea organizațiilor politice și a crimei organizate,ocupa România și o subjuga intereselor unor puteri străine..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?