Rareș Bogdan, șocat de postările Oanei-Maria Bogdan de la PLUS

 

Rareș Bogdan a avut o reacție la scandalul iscat de Oana-Maria Bogdan de la PLUS. Mai exact Oana Bogdan, membru în Consiliul Național al PLUS, a făcut într-o postare pe Facebook apologia renunțării la proprietate.

Realizatorul TV  s-a arătat șocat de postarea tinerei, care era descrisă de Dacian Cioloș drept „genul de femeie de care politica românească are nevoie pentru a căpăta substanță, omenie și justiție”.

 Rareș Bogdan: „Astăzi citind răspunsul unui lider din opoziție, a unei domnișoare, mi-am dat seama din nou că poate n-am fost suficient de direct când am avut lideri din opoziție în platoul meu și când i-am întrebat pe ce parte joacă spuneau că nu s-au consultat cu partidul. Vă rog frumos să vă clarificați.

Ce am citit azi m-a bulversat și șocat. Mi-am dat seama că din țara asta niciodată nu a plecat comunismul. Inițial am crezut că e cantonat în PSD. Așa pare. Dar în același timp trebuie să spun că noi nu putem trăi în kibbutz (n.r.: cf. Dex = gospodărie colectivă agrară în Israel). Nu suntem mormoni. Chiar nu putem face orice în grup. Nu putem mânca toți în cantine. Probabil părinții unora le-au spus ani în șir că de aia sunt săraci că au șefi bogați.

Eu vă spun ceva: de utopiile pe care le-am citit eu azi nici Marx nu era capabil.  Când a scris  Manifestul Partidului Comunist a încercat să anuleze proprietatea. Cum să anulezi proprietatea?! Nici în sistemele preistorice nu a funcționat... Nimeni din zona dreptei nu poate gândi așa. Decât dacă are o neclaritate doctrinară sau cultură politică. Poate învăța. O poate face tot restul vieții, nu-i o problemă asta...  Nu putem trăi în grup, nici să facem sex în  grup și nici să renunțăm la proprietate”, a spus la începutul emisiunii Rareș Bogdan la Realitatea TV.

Iată ce a spus Oana Bogdan: „Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele“, a scris Oana Bogdan într-un comentariu la postarea lui Cioloș.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Hastag Sieu
17 Mar 15:25
Fata asta nu stiu ce scoli a facut pe afara, da' a fost indoctrinata rau de tot. Ori dat fiind faptul ca nu stapanea limba bine (franceza, engleza sau in ce s-o fi predat cursurile pe acolor) a inteles totul anapoda.

Stiu ca in Belgia sunt fff multi musulmani, unde poligamia este parte din cultura si familia lor. Poate a experimentat ceva ideologii d'astea extremiste, cum ar fi "traiul in grup".

Daca teoria de mai sus e adevarata, n-ar trebui sa va surpinda ca mai devreme sau mai traziu aceasta fatuca va promova mass-migratia musulmana in RO. In grup. Unde proprietatea privata va fi confiscata si data spre utilizare "grupului".

Asa s-a intamplat in toata Europa occidentala, unde prioritari la primit locuinte, la scoli, la programari la medic samd. nu sunt cetatenii tarii, cei care au construit si ridicat tara, ci "grupul". Grupul de invadatori, ca cei din Belgia.

Asta sustine/promoveaza Bruxell-ul astazi in toata Europa occidentala, prin portavoci de genul fatucii asteia. Asta sustin toti marxistii neo-liberali de extrema stanga din Suedia, Franta, UK, Belgia, Olanda, samd. Si am vazut unde au ajunt. In scurt timp au ajuns minoritari in propria lor tara.

Acum fatuca asta vrea sa ne faca si pe noi minoritari in propria noastra tara. Mai intai ne confisca proprietatiile private, apoi ne baga pe toti la gramada intr-un hambar mormon "in grup".

Fata asta nu-i proasta, ii merge mintea. Doar un pic fascista, in rest....vai mama ei!
Răspunde
0 0
Federatia Roosa
06 Mar 08:50
De ce sa fie socant !? Hotului prins i se confisca ''averea'' ! Cel care nu isi poate justifica ''averea'' o pierde ! Se confunda dreptul de proprietate curata si cinstita cu impresia unui hot politic ca bunurile furate de la altii ii apartin ! La noi se produc ''averi'' imense ilicite si din cind in cind le curatam ! Asa se face !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?