Rareș Bogdan lansează un scenariu ALARMANT. Ce se poate întâmpla după votarea moțiunii de cenzură

 
Rareş Bogdan: Realitatea TV a redevenit prima televiziune de ştiri din România
Rareş Bogdan: Realitatea TV a redevenit prima televiziune de ştiri din România

Dragnea și Tăriceanu oferă ungurilor Ardealul pentru această moțiune de cenzură, spune realizatorul emisiunii, Jocuri de putere, Rareș Bogdan. Acesta a subliniat, într-o intervenție telefonică la Realitatea Tv, că un proiect de lege care viza statutul minorităților a fost scos din sertar cu această ocazie și aruncat în jocul politic.

”La camera Deputaților a fost depus proiectul privind statutul minorităților naționale, care stă în sertarele parlamentarilor din 2005. Popoescu Tăriceanu, pe atunci premier, al României, își dorea să treacă pentru că avea anumite promisiuni pe care le făcuse la Budapesta”, a declarat Rareș Bogdan.

Realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” mai spune că vom vedea un statut special atât pentru minorități, cât și o zonă cu statut special după model Kosovo.

”Așa cum arată astăzi proiectul de lege și proeictul privind administrația publică locală și acel prag de 10%, care practic va scădea de la 20% în cazul limbii maghiare în administrație, și care va introduce obligativitatea pe unitățile administrativ teritoriale să fie afișat steagul secuiesc, vom vedea un statut special atât pentru minorități, cât și o zonă cu statut special de tip Kosovo. Dragnea și Tăriceanu, din dorința de a dărma guvernul, explodează ardealul cu inconștiență”, conchide realizatorul tV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?