Rareș Bogdan, după interviul cu Ghiță: TVR s-a pus în slujba intereselor celor cu probleme penale

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Jurnalistul Realitatea TV Rareș Bogdan critică decizia televiziunii publice de a prelua în direct interviul cu fugarul Sebastian Ghiță, realizat de jurnalistul Ion Cristoiu și transmis simultan pe mai multe televiziuni comerciale."Trei televizuni de știri și televiziunea națională au transmis acel interviu. Dacă la televiziunile private este de înțeles, pentru că își aleg conținutul pe considerente financiare și penale ale mogulilor, foarte grav mi se pare ceea ce se întâmplă la TVR.

În prag alegere al noului CA al TVR, unde PSD și Guvernul vor avea un cuvânt greu de spus, TVR s-a pus în slujba interelor celor cu probleme penale. Nu pot să nu recunosc că în TVR sunt oameni extrem de valoroși precum Dragoș Pătraru sau Emma Zeicescu, dar, din păcate, televiziunea publică este viciată de tot felul de trompete ajunse de la o anumită tv mogulistică. TVR procedează în ultima perioada ca în vremea lui Pederac și Răzvan Teodorescu, în anii 90", a declarat Rareș Bogdan pentru Știri pe surse.

Potrivit lui Rareș Bogdan, Ion Cristoiu a fost probabil deranjat de faptul că Realitatea TV a refuzat să transmită interviul cu Sebastian Ghiță.

Jurnalistul consideră că prin pozițiile sale publice a ajuns să deranjeze anumite interese, inclusiv ale lui Liviu Dragnea și ale găștii din spatele lui.

”Dacă acuzațiile la adresa mea au ajuns să fie unde și ce mănânc, ce căciulă mare port, dacă am sau nu păr pe picioare și ce culoare de pantaloni scurți port, mi se pare cât se poate de clar că-l deranjez nu doar pe Liviu Drangea și gașca de infractori, ci și o mulțime de megafoane, care se numesc jurnaliști.

Problema multora este că nu mă predau, nu mă intimidez, nu cedez și nici nu pot fi cumpărat, având o situație financiară mai mult decât satisfăcătoare”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?