Raluca Trucan, atac la partidele care nu prea vor la guvernare

 

Dacă unii încep să joace tot felul de dansuri din acestea de cochetărie şi nu intră în forţă pentru învestirea unui nou guvern, practic este ţinut în viaţă Guvernul Dăncilă, ceea ce nu cred că-şi doreşte nimeni", a declarat Turcan la o emisiune TV.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, afirmă că partidul îşi doreşte să se încheie această perioadă de instabilitate. "Dacă unii încep să joace tot felul de dansuri din acestea de cochetărie şi nu intră în forţă pentru învestirea unui nou guvern, practic este ţinut în viaţă Guvernul Dăncilă, ceea ce nu cred că-şi doreşte nimeni", spune Turcan.

 
Întrebată, într-o emisiune la TVR, dacă ar opta pentru un guvern minoritar sau unul cu susţinere mai largă, Turcan a spus: "Acuma, ştiţi cum e, dragoste cu forţa nu se poate, dacă ei nu vor să guverneze, nu vor să guverneze. Pe noi ne interesează să oprim perioada aceasta de instabilitate".

Ea a afirmat că în ultimele zile Guvernul a băgat "mâna până la cot într-un buget în care nu ar mai trebui să facă nicio modificare".

"Dacă unii încep să joace tot felul de dansuri din acestea de cochetărie şi nu intră în forţă pentru învestirea unui nou guvern, practic este ţinut în viaţă Guvernul Dăncilă, ceea ce nu cred că-şi doreşte nimeni", a afirmat Turcan, spunând că situaţia va fi abordată cu înţelepciune, diplomaţie şi echilibru.

Întrebată dacă mizează pe aceleaşi voturi cu care a trecut moţiunea pentru învestirea Guvernului Orban, Turcan a spus că de la acestea se pleacă.

"Nu se aştepta nimeni ca PSD-ul să se fi deşteptat peste noapte, este fix acelaşi partid şi încă este la guvern, încă este înţesat adânc în instituţiile statului, încă are o clientelă parazitară conectată la banii publici, aşadar lucrurile nu s-au schimbat cu nimic, doar că s-a deschis aşa, o perspectivă mai optimistă că în România se poate începe reconstrucţia", a afirmat Turcan.

Ea a spus că numele apărute în spaţiul public pentru portofoliile din Guvern sunt speculaţii, dar şi că sunt politicieni care sunt competenţi.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Planeta Maimutelor
15 Oct 04:28
Maimuta asta crede ca sunt multi dispusi sa stea langa ea cand vorbeste la o eventuala sedinta de guvern. Cred ca borasc si sticlele de apa dupa masa. O minune asa mare nu s-a mai intalnit decat pe vremea comunistilor cand erau in fata cei care urlau mai tare, nu conta ce spuneau prea mult. Va imaginati guvern cu Orban si Turcan? Sa nu aveti cosmaruri va zic.
Răspunde
0 0
Vai de piciare,dacă nu aai cap !
15 Oct 03:20
Toti vă întrebau si ce faceti după motiune ?Si ne spuneati ca veti face ,ca legionarii,o tară mândră ca soarele de pe cer.Si acum nici măcar un guvern nu puteti inchega,ca de program ,râd curcile si catârii:Totul ca inainte ,protocoale,procurorii fără control ,condamnări fără judecată si mai ce ?Cu americanii ,ce faceti ,le mai luați impozit ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?