Radu Mazăre, decizie bombă din Madagascar. Va face contestație

 

Fostul edil al Constanței a depus, alături de alte 4 persoane, o contestație în anulare în apel, in dosarul "Retrocedarilor de pe litoral". Printre cei patru condamnati care se plang de decizia din acest dosar se numara un evaluator si mai multe persoane interpuse in lantul achizitionarilor de drepturi litigioase.Cinci persoane condamnate in dosarul Retrocedarilor de pe litoral au depus, luni dimineata, o contestatie in anulare, cale extraordinara de atac impotriva sentintei definitive. Printre acestia este si fostul edil al orasului Constanta, Radu Mazare, condamnat la 9 ani de inchisoare si fugit in Madagscar din 2017, scrie Ziare.com

Fostul edil Radu Mazare, Paraschiva Barbu, Laurentiu Horatiu Dima si sotii Carmen si Marius Puscasi au depus astazi o contestatie in anulare - apel in dosarul "Retrocedarilor de pe litoral".


"Cauza se afla in procedura de camera preliminara. Primul termen de judecata urmeaza a fi alocat ulterior", se arata pe site-ul Inaltei Curti.

Cine sunt cei care fac contestatia

Printre cei patru condamnati care se plang de decizia din acest dosar se numara un evaluator si mai multe persoane interpuse in lantul achizitionarilor de drepturi litigioase.

Radu Mazare, fost primar al Constantei: 9 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu si constituire a unui grup infractional organizat. Instanta a constatat ca infractiunea de fals intelectual este prescrisa.

Alin Horatiu Dima, evaluator agreat de Primaria Constanta: 6 ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu si asociere pentru savarsirea de infractiuni. Instanta a constatat ca infractiunea de complicitate la fals intelectual este prescrisa.

Paraschiva Barbu, interpus pentru cumparatorii terenurilor: 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz in serviciu si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

Marius Puscasi, cesionar cumparator de drepturi litigioase: 3 ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu si asociere pentru savarsirea de infractiuni. Instanta a constatat ca mai multe infractiuni s-au prescris: fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Carmen Puscasi, cesionar cumparator de drepturi litigioase: 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz in serviciu si asociere pentru savarsirea de infractiuni. Instanta a constatat ca mai multe infractiuni s-au prescris: complicitate la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?