Rabla 2018. Acum e momentul! 30.000 de noi tichete pentru românii care vor mașină nouă

 
Rabla 2018
Rabla 2018

Rabla 2018. Programul Rabla, prin intermediul căruia românii își pot schimba mașinile vechi cu unele noi, continuă în anul 2018, iar înscrierile pentru persoanele fizice vor reîncepe în curând. Sunt 30.000 de tichete rabla pe care românii le pot accesa până la sfârșitul anului.Rabla 2018. Guvernul a adoptat, în ședința de joi, 13 septembrie 2018, la propunerea Ministerului
Mediului, proiectul de Hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al Fondului pentru Mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) pentru anul 2018, rectificat.

Rabla 2018. Prin adoptarea acestui act normativ este asigurată finanțarea, din bugetul Fondului pentru Mediu, a proiectelor și programelor pentru protecția mediului, precum și sumele necesare în vederea restituirii taxei auto, se arată într-un comunicat al AFM.

Rabla 2018. Prin rectificarea bugetară, programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național (Rabla Clasic) va fi suplimentat cu 198 milioane lei, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, ceea ce reprezintă un număr de 30.000 de prime de casare noi, numărul total al primelor de casare ajungând la aproximativ 50.000 în anul 2018, valoare mult peste media ultimilor ani.

Rabla 2018. "În şedinţa de Guvern de astăzi a fost aprobată hotărârea pentru aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al Fondului de mediu şi al Administraţiei fondului pentru mediu rectificat. Aşadar, bugetul de venituri şi cheltuieli pentru 2018 al Administraţiei Fondului pentru mediu a fost rectificat şi suma acordată în plus ca urmare a rectificării este de 714,7 milioane lei", a declarat Nelu Barbu, joi, la Palatul Victoria.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a explicat că, astfel, Administraţia fondului pentru mediu va asigura resursele financiare pentru mai multe proiecte şi programe.

"Se asigură, astfel, alocarea de sume suplimentare unor programe finanţate din Fondul de mediu care s-au dovedit de succes. Mă refer aici la programul 'Rabla' care va fi suplimentat cu suma de 198 de milioane de lei, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Suma reprezintă echivalentul a 30.000 de prime de casare, ceea ce înseamnă că în acest an, în anul 2018, vom asigura aproximativ 50.000 de prime de casare, cu aproximativ 78% mai multe faţă de anul trecut şi aproape dublu faţă de anul 2016", a spus Barbu.

El a precizat că din fondurile acordate suplimentar Administraţiei fondului pentru mediu se va asigura finanţarea unor programe guvernamentale noi de mediu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?