Putin e nervos! Ce spune liderul rus despre noile sancţiuni aplicate de Uniunea Europeană ţării sale

 

"Ultimul pachet de sancţiuni este bizar, având în vedere efortul pentru pace, în care este inclus şi acordul de încetare a focului în estul Ucrainei", a declarat Vladimir Putin, după ce noile măsuri restrictive ale Uniunii Europene au intrat în vigoare vineri.

Putin, care a participat la lucrarile Organizatiei de Cooperare de la Shangai (OCS) a declarat ca Rusia nu s-a decis sa intre in jocul unor replici dupa aceste sanctiuni. In acelasi timp, a spus el, aceste masuri de contrasanctiune nu vor fi impuse daca acestea nu afecteaza Rusia, si daca vor mentine securitatea tarii, scrie Russia Today.

În ceea ce priveste acordurile de parteneriat economic si cooperare in sectoarele tintite de sanctiuniule UE, Putin a spus ca "intotdeauna exista o alternativa", in caz ca cineva "nu vrea sa lucreze cu Rusia".

Noua serie de sanctiuni prevede inghetarea activelor si interdictie de calatorie in UE pentru alte 24 de personalitati ruse, intre care Igor Lebedev, vicepresedintele Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului rus), Vladimir Jirinovski, un politician nationalist fatis, precum si un numar de lideri ai separatistilor prorusi din estul Ucrainei, intre care si Aleksandr Zaharcenko (liderul autoproclamatei republici populare Donetk) si Aleksandr Karaman, provenind din Transnistria, informeaza AFP si Reuters.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 -3
Andrei Mircea
13 Sep 18:20
Sa il vad eu pe Putin cum castiga si urmatoarele "alegeri" cu rusii votand pe burta goala :))
O sa faca precum Basescu la referendum, o sa aduca la vot si pe aia de au degerat la Stalingrad :))
Răspunde
2 -5
DESTRAMAREA ASA ZISEI FEDERATII"RUSE"...PRIORITATEA PRIORITATILOR,POPOARELE RAMASE IN LAGARUL EXSOVIETICORUS TREBUIE ELIBERATE URGENT,SA TRAIASCA IN LIBERTATE
13 Sep 16:28
SFINTE SISOE...DE CE NU-I SPUI ASTA PITICULUI KGB-IST[CELMAI MARE PERICOL PENTRU PACEA LUMII!]SI CELORLALTI DEMENTI TOVARASI DIN IMPERIUL ASIATICOTERORISTORUS?
Răspunde
6 -2
Pace
13 Sep 15:56
S-a ajuns la conflicte pentru că mulţi oameni l-au neglijat pe Dumnezeu şi s-au îndepărtat de el ocupându-se numai de cele materiale, iar Dumnezeu i-a lăsat pe oameni în voia ambiţiilor şi pornirilor lor agresive. Mai profundă decât criza economică este criza morală. Să facem pocăinţă pentru păcate şi să ne rugăm zilnic pentru pace. Cu cât vom face mai mulţi pocăinţă pentru păcate şi ne vom ruga mai des pentru pace, cu atât mai bine. Dumnezeu poate să facă miracole şi să potolească duşmănia dintre oameni, dar vrea ca şi noi să facem ceva în acest sens.

Recomand şi un blog foarte interesant:

cezar-iasi.blogspot.ro

De pe acest blog recomand, în primul rând, articolul cu titlul Argumente şi dovezi ale existenţei lui Dumnezeu şi a vieţii veşnice de dincolo de moarte (articolul cel mai amplu, din partea de jos a blogului). În afară de acest articol, blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.

Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi-l accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:

youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Răspunde
2 -4
DESTRAMAREA ASA ZISEI FEDERATII"RUSE"...PRIORITATEA PRIORITATILOR,POPOARELE RAMASE IN LAGARUL EXSOVIETICORUS TREBUIE ELIBERATE URGENT,SA TRAIASCA IN LIBERTATE
13 Sep 16:29
6 SFINTE SISOE...DE CE NU-I SPUI ASTA PITICULUI KGB-IST[CELMAI MARE PERICOL PENTRU PACEA LUMII!]SI CELORLALTI DEMENTI TOVARASI DIN IMPERIUL ASIATICOTERORISTORUS?
11 -2
........
13 Sep 10:13
Nu era cazul sa se puna noi sanctiuni pana nu incalcau rusii acordul de pace. Trebuiau pastrate in rezerva pentru acel caz.
Răspunde
11 -1
Politruci ipocriti
13 Sep 10:26
2 Tu ai impresia ca vrea cineva sa functioneze acordul de pace? Toti dau din gura ca vor rezolvare pasnica, pe din dos toti o saboteaza.
10 -2
Politruci ipocriti
13 Sep 10:29
2 Tu ai impresia ca vrea cineva ca acordul de pace sa functioneze? Toti dau din gura ca doresc rezolvarea pasnica, toti o saboteaza pe din d0s.
4 -10
Delirant
13 Sep 09:36
În plin delir megalomaniac dementul Putin crede ca poate fi criminal ca Hitler. Si s-ar putea chiar sa devina daca nu este castrat la timp. Armata sovietica reconstituita este un pericol pentru pacea lumii si pentru democratiile eliberate de teroarea fascismsto-comunista. Imperialismul rusesc are o istorie lunga si criminala despre care Romania stie prin experienta traita. Armata 14 din Transnistria ste un urias depozit de armament prevazut contra Europei de Sud-Est. Basarabia este încoltita de dusmania ruseasca precum Polonia si Tarile Baltice. Romania nu are nevoie de lichele PSD-iste slugi ale rusilor la putere ci de oameni politici lucizi si responsabili.
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
4 -8
アディ アディ
13 Sep 11:47
6 Mulți lingăi de gă0aze rusești pe saiturile românești, plus slug0ii lor, o rasă diferită de cea românească, numită rumunski.
Rumunski nu e rus, nu e român. el un mutant infect, făcut în totalitate din kaka rusesc.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
33 -3
orion
12 Sep 21:45
Noi, popoarele Europei vrem pace. Liderii si cei din spatele lor poate vor altceva.
Noi , prin vot, putem alege, schimba liderii,dar nu putem decide caile de urmat. Asta o fac altii. Aceasta este principala problema a democratiei.
"Daca prin vot am putea schimba ceva ,nu ne-ar mai lasa sa votam"-Mark Twain
Răspunde
16 -5
da...
13 Sep 00:42
4 noi, popoarele europei vrem de sute de ani pace, insa este o rasa care nu vrea asta in europa. s au ocupat mereu de distrugerea europei. actualmente arma lor este sua, iar ei sunt... cine sunt
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?