Puric, despre tragedia #Colectiv: "Trebuie să fim conștienți, să ne asumăm și să ne trezim!"

 

Actorul și regizorul Dan Puric nu exclude varianta ca tragedia din noaptea de 30 octombrie, din clubul Colectiv, să fi fost parte a unui plan. În cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, Puric a subliniat faptul că românii trebuie să se trezească și să își asume cele întâmplate.

"Credința mea e că o mână criminală... ca să se schimbe un Guvern (...) Asta e un tribut pe care țara asta îl plătește. Trebuie să fim conștienți să ne asumăm și să ne trezim. Conștiința începe să fie adormită", a declarat Puric.

În acest context, Puric a criticat atitudinea multor români, acum, în prag de sărbători: "Când ai un asemenea doliu în neam...știți cât de mult s-ar fi ridicat acest popor dacă ar fi avut mai multă decență? Tocmai prin nașterea Mântuitorului trebuie să ne asumăm: este tragedia noastră. Am fost trist (...) Te abții și dai dovadă de altceva".Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?