Pui astfel de poze pe Facebook? Ce boală ai putea să ai

Cercetătorii au descoperit, în urma unui studiu, că există o legătură strânsă între fotografiile pe care le publicăm pe rețelele de socializare de la sala de fitness și o afecțiune legată de alimentație.Pe rețeaua de socializare Instagram sunt nu mai puțin de 10 milioane de poze cu utilizatori aflați la fitness. Mulți dintre ei ar putea suferi de dezechilibre alimentare, spun cercetătorii, citați de independent.co.uk. 

Nutriționiștii au efectuat un studiu pe 100 de femei care publicau des fotografii din sala de sport și, în paralel, pe alte 100 de femei care publicau de obicei poze din călătorii. Femeile din ambele grupuri au aproximativ același indice al masei corporale.

Cercetătorii au observat că o cincime din femeile care au participat la studiu și care pun des poze de la sala de sport se pot confrunta cu cel puțin o tulburare alimentară, întrucât sunt dornice să ajungă la masa corporală dorită cât mai repede, sacrificând sănătatea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?