PSD vrea lege pentru Facebook, pentru a controla mesajele postate

 

Senatorul Liviu Brăiloiu a ridicat, marţi, problema ameninţărilor pe reţelele de socializare la adresa cetăţenilor motiv pentru care a lansat în discuţie în cadrul Comisiei de Apărare necesitatea unei legislaţii. Ministrul Carmen Dan i-a răspuns că acesta poate fi un subiect serios.În cadrul Comisiei de Apărare din cadrul Senatului care a avut loc marţi, senatorul Liviu Brăiloiu a adus în atenţia membrilor şi ministrului de Interne Carmen Dan problematica ameninţărilor din spaţiul virtual şi necesitatea creării unui cadru legislativ care să permită autorităţilor luarea unor măsuri.

"Din informaţiile care circulă pe diverse reţele aflăm că au existat 140.000 de conturi de Facebook fără identitate reală în timp ce noi facem tot felul de legislaţii referitoare la combaterea terorismuui, la spălarea banilor. Paralel există aceste conturi, 140.000 de conturi care nu au niciun control. Tot pe Facebook, pe aceste conturi, nu ştiu dacă sunt reale sau nu apar tot felul de ameninţări, incitare la tot felul de agresiuni, apar indivizi care se pozează cu pistoale, cu puşti şi vroiam să vă întreb, serviciile de specialitate ale MAI acţionează în vreun fel?" a declarat senatorul Liviu Brăiloiu.

Acesta i-a adresat ministrului de Interne o întrebare cu privire la necesitatea modificării legislaţiei.

"Că de altfel de la Direcţia Arme, Muniţie, Explozivi la o anumită iniţiativă a mea în ceea ce privea numărul cartuşelor deţinute în mod legal de un deţinător legal de armă am avut o poziţie foarte dură, dar vreau să ştiu dacă acel serviciu se sesizează când diverşi indivizi se pozează pe Facebook şi ameninţă politicieni, cetăţeni, cu armele? Credeţi că se impune necesitatea unei legislaţii care să reglementeze şi aceste reţele sociale în sensul de a controla conţinutul lor?", a întrebat Liviu Brăiloiu.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
eva vanvossen
25 Sep 21:58
Mai tampitule...ai habar ca tocmai ai deschis,,cutia Pandorei''?pai faceti ce spuneti,o sa va scoatem din tara!asta este o amenintare?nu,este doar o afirmatie sau ce vreti voi!
Răspunde
0 0
Marius
25 Sep 20:00
Nu vreti dragi politicieni psd-isti, sa ne numarati si rahatii, eventual sa faceti si o clasificare a consistentei lor? Nu de altceva, dar la mancat c. A. C. A. T, nu va-ntrece nimeni, sunteti ași.
Răspunde
0 0
leu marian
25 Sep 19:53
Scuzatima dar ce p---i sinteti .
Răspunde
0 0
Platon
25 Sep 19:27
Dupa bolsevism ne asteapta era nord-coreeana? Apara-ne Doamne!
Răspunde
0 0
Platon
25 Sep 19:24
Dupa bolsevism ne asteapta era nord-coreeana?
Răspunde
0 0
Victor
25 Sep 19:15
Mai ganditi-va ! Majoritar dintre conturi sunt ale POSTACILOR vostri care arunca mizerii in spatiul public virtual ! Pe cei potentiali periculosi ii puteti controla si fara sa dati LEGI ! Cred ca vreti sa aveti controlul TOTAL asupra tuturor aspectelor vietilor noastre . V_ATI INSPIRAT din COREEA ???? Mai bine merge-ti acolo , MIZERABILILOR !!!!!!!!
Răspunde
0 0
SANDU
25 Sep 19:02
M*E DARLING
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?