PSD vine cu o nouă teorie: Tudor Chirilă, plătit de Soros

Tudor Chirilă este plătit de Soros! Este o ipoteză dintr-un material popularizat de filialele PSD pe Facebook. "Tudor Chirilă nu este altceva decât un instigator al #Rezist, mişcare anarhistă, de extremă dreaptă, care îşi propune destabilizarea României", scrie în document.În materialul popularizat de filialele PSD apare şi întrebarea dacă postul de televiziune la care lucreaza Chirilă este un instrument de manipulare folosit de George Soroş, pentru că îl tolerează pe acesta ca membru în juriul unei emisiuni-concurs de talente muzicale. În material se mai precizează că Soros foloseşte jurnalişti şi lideri de opinie pe post de, citez, "vuvuzele".

Actorul a dat replica, tot pe contul de Facebook: "Se pare că deranjez destul de tare dacă pesediştii au început să distribuie cu disperare pagini de fake news cu acoperire de pamflet", scrie Chirilă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?