PSD s-a lăsat şantajat de PD-L pentru a rămâne la guvernare

Foto: gardianul.ro
Foto: gardianul.ro
Social-democraţii spun că au fost şantajaţi de PD-L pentru a-şi păstra locul la guvernare. Mai precis, PSD a fost obligat să susţină decizia Guvernului de asumare a răspunderii pentru trei legi, în schimbul rămânerii la putere. O recunosc atât preşedintele PSD, Mircea Geoană, cât şi senatorul Miron Mitrea.


"Dacă aţi avea un plan de afaceri la Realitatea FM şi, în mod normal, ar trebui să-l faceţi în două luni de zile, în consultare cu specialiştii, cu marketingul, şi cineva v-ar spune 'Haideţi să-l facem în jumătate de oră', ce-aţi face, ca profesionişti? Şi, dacă vă spune 'Ştiţi ce, dacă nu vă place, plecaţi acasă'... Cam ăsta a fost tipul de şantaj şi intimidare", a spus Mircea Geoană, la Realitatea FM.

Aceeaşi părere este împărtăşită şi de senatorul Miron Mitrea. 

"PSD avea de ales: ieşim de la guvernare sau rămânem şi acceptăm căluşul pus", a spus Miron Mitrea, la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Ora de foc. 

"S-a încercat să se impună alt calendar, nu s-a acceptat. Am decis că rămânem la guvernare cu orice preţ. Sigur, s-a acceptat un şantaj al adoptării prin asumare", a încheiat Mitrea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?