PSD reacţionează dur: Este lamentabil că Valeriu Zgonea se agaţă de funcţie. Încercarea, ridicolă

 

Încercarea lui Valeriu Zgonea de a se agăța, prin tertipuri procedurale, de funcția de președinte al Camerei Deputaților este ridicolă și tristă, se arată într-un comunicat al Partidului Social Democrat.

Încercarea lui Valeriu Zgonea de a se agăța, prin tertipuri procedurale, de funcția de președinte al Camerei Deputaților este ridicolă și tristă. Valeriu Zgonea a fost ales în această funcție în calitatea sa de membru al PSD și nu în virturea unor calități personale speciale. Este regretabil că un om, pe care PSD l-a sprijinit pentru o demnitate atât de importantă în statul român, și-a pierdut complet decența, aruncând cu noroi și făcând circ. PSD a inițiat procedura de revocare din funcție a lui Valeriu Zgonea. Conform procedurilor legale, în perioada imediat următoare PSD va desemna o nouă persoană pentru această funcție", se arată într-un comunicat transmi realitatea.net

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a transmis o adresă Biroului permanent, în calitate de deputat neafiliat, prin care susține că cererea grupului parlamentar al PSD de revocarea a sa din funcție nu îndeplinește condițiile de admisibilitate, iar revocarea trebuie făcută doar de liderul grupului parlamentar din care face parte.

"Vă solicit să constatați că cererea grupului parlamentar al PSD din 3 mai nu îndeplinește condițiile de admisibilitate prevăzute de art. 26 din Regulamentul Camerei Deputaților și să dispuneți respingerea acesteia", se arată în adresa semnată de Valeriu Zgonea.

Acesta susține că a fost exclus din PSD, iar cererea de revocare poate fi făcută de liderul grupului parlamentar din care președintele Camerei face parte.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?